- 31 Aralık 2015
- 41.435
- 132.554
Evlendikten sonra hizli bir sekilde 85e ciktim. Hatta büyük kızdan önce 93 gordum tedavi gorurken 86ya düştümHamileyken mi aldın kiloyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlendikten sonra hizli bir sekilde 85e ciktim. Hatta büyük kızdan önce 93 gordum tedavi gorurken 86ya düştümHamileyken mi aldın kiloyu
Afiyet olsun :)Merhaba arkadaşlar bu gün tavuk güveç düşünüyorum yemekte
Gidiyor yavaş yavaşEvlendikten sonra hizli bir sekilde 85e ciktim. Hatta büyük kızdan önce 93 gordum tedavi gorurken 86ya düştüm
Evet güveç kapında yapıyorumAfiyet olsun :)
Toprak tavada mi yapiyorsun?
Bana tarif eder misin?toprak tavam var bi heves aldim ama hic kullanmiyorum.Evet güveç kapında yapıyorum
Canım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,Bana tarif eder misin?toprak tavam var bi heves aldim ama hic kullanmiyorum.
Canım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,
Eline saglik bu aradaCanım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,
O 6 lı kap için önceden tencerede biraz pişirmen, sotelemen lazım arada onu da yapıyorum çok şık duruyorBende 6li kap var. Firinda bende denemek istiyorum etli guveç
tesekkurler :) e hiç pişirmeden koyunca iyi pişiyor mu .su yu az koyuyorsun sanırım.salça koymayınca su koyuyor musun.kendi suyuyla mı pişiyor yanı :/ kusura bakma cok sordum.bir de fırın degıl ocak dı mı.Canım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,
Çok güzel pişiyor, pişme süresi 1 saatten fazla oluyor çünkü güveç geç ısınır, aslında bunun orijinali susuz pişmesi, hiç su koymazsan olur, domatesi 3-4 koyarsın onun suyu ile gayet sulu güzel bir yemek oluyor.tesekkurler :) e hiç pişirmeden koyunca iyi pişiyor mu .su yu az koyuyorsun sanırım.salça koymayınca su koyuyor musun.kendi suyuyla mı pişiyor yanı :/ kusura bakma cok sordum.bir de fırın degıl ocak dı mı.
peki et olarak dana eti pişiyor muÇok güzel pişiyor, pişme süresi 1 saatten fazla oluyor çünkü güveç geç ısınır, aslında bunun orijinali susuz pişmesi, hiç su koymazsan olur, domatesi 3-4 koyarsın onun suyu ile gayet sulu güzel bir yemek oluyor.
Evet tabiki, hem lezzetli hem çok pratik oluyor, kemikli et olabilir, kuşbaşı olabilir tavuk olur, ne pişirmek istersen altına bir domatesi yuvarlak doğrayıp döşersen yapışmazpeki et olarak dana eti pişiyor mu
Afiyet olsun canım cok GüzelCok sujur planladigim gibi atlattim bugunu
Sabah 10.30 1 kk peynir 1 dlm ekmek ceri yedim.
Ara yogurt 20 tabe leblebi
Ara 2 si 1 kahve yaninda 1 avuc ici cig fistik
Aksam
2 kepce mercimek corba
4 kasik manti
Kabak sote
Yogurt
Spor yok
Su 1.5 lt
Deneyecwgim.sagolEvet tabiki, hem lezzetli hem çok pratik oluyor, kemikli et olabilir, kuşbaşı olabilir tavuk olur, ne pişirmek istersen altına bir domatesi yuvarlak doğrayıp döşersen yapışmaz
Aflyet olsun canim.Bu gün menüm
Sahur
Karışık kuruyemiş
1 kase çekirdek
3 yumurta 2 kaşık TB unu ile Omlet
Domates
3 biber
1 salatalık
İftar
Tavuk güveç
Salata
Yoğurt çorbası
Ara
Dondurma
10 kadar fındık
Canım geçmişi boşver iki çocuk doğurdun ve artık kilo vereceksin, o kiloyu da koruyacaksın inşallah, hem geç kalmadın daha genceciksin, ayrıca çok kilon kalmadı, en kötü 5-6 ayda ideal kilonda olursun, yeterki bırakmadan devam etAh canim evlenirken bile 72ydim ben. Hep kiloluydum. Ama o zamanlar kgmu bu kadar gostermiyodum en azindan. Salak kafam.. o zamanlar 10 kg verip korusaydim. Hamileliklerde de 80lere ciksaydim boyle mi olurdum
Mutlaka dene, ben gibi pratik şeyleri seviyorsan tam sana göre o yemek sitelerinde süreci uzatıyorlar, sen en alta 1 büyük domatesi dilimle sonra et koy sonra dilediğin sebzeyi dilimle sarımsağı ekle, yağ ekle biraz su çok az salça baharat ekle ocağa koy pişsin, bu kadarDeneyecwgim.sagol
Aflyet olsun canim.