🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bana tarif eder misin?toprak tavam var bi heves aldim ama hic kullanmiyorum.
Canım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik 😀 tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,🙈

Canım et yada tavuk olabilir, tavuğu büyük parçalara ayırıyorum, güvece yıkayıp koyuyorum, üzerine biber domates 1 patlıcan küp doğradım ve üzerine 6-7 sarımsak doğradım, biraz tereyağı koydum, azıcık suya 1 kaşık salça eritip biraz kekik pul biber katıp ocağa koydum yaklaşık 1 saatten fazla kısık ateşte pişecek, et ile de aynısını yapıyorum, 10 dk hazırlanması çok pratik 😀 tuzunu ister şimdi ister sonra katarsın sana kalmış, istersen hiç salça ve su katmayabilirdin ben bazen koymuyorum , bu gün koyasım tuttu,🙈

Bende 6li kap var. Firinda bende denemek istiyorum etli guveç

Eline saglik bu arada

tesekkurler :) e hiç pişirmeden koyunca iyi pişiyor mu .su yu az koyuyorsun sanırım.salça koymayınca su koyuyor musun.kendi suyuyla mı pişiyor yanı :/ kusura bakma cok sordum.bir de fırın degıl ocak dı mı.

tesekkurler :) e hiç pişirmeden koyunca iyi pişiyor mu .su yu az koyuyorsun sanırım.salça koymayınca su koyuyor musun.kendi suyuyla mı pişiyor yanı :/ kusura bakma cok sordum.bir de fırın degıl ocak dı mı.
Çok güzel pişiyor, pişme süresi 1 saatten fazla oluyor çünkü güveç geç ısınır, aslında bunun orijinali susuz pişmesi, hiç su koymazsan olur, domatesi 3-4 koyarsın onun suyu ile gayet sulu güzel bir yemek oluyor.

Çok güzel pişiyor, pişme süresi 1 saatten fazla oluyor çünkü güveç geç ısınır, aslında bunun orijinali susuz pişmesi, hiç su koymazsan olur, domatesi 3-4 koyarsın onun suyu ile gayet sulu güzel bir yemek oluyor.
peki et olarak dana eti pişiyor mu

Cok sujur planladigim gibi atlattim bugunu🤩

Sabah 10.30 1 kk peynir 1 dlm ekmek ceri yedim.

Ara yogurt 20 tabe leblebi

Ara 2 si 1 kahve yaninda 1 avuc ici cig fistik

Aksam
2 kepce mercimek corba
4 kasik manti
Kabak sote
Yogurt

Spor yok
Su 1.5 lt

Bu gün menüm

Sahur
Karışık kuruyemiş
1 kase çekirdek

3 yumurta 2 kaşık TB unu ile Omlet
Domates 🍅
3 biber
1 salatalık

İftar
Tavuk güveç
Salata
Yoğurt çorbası

Ara

Dondurma
10 kadar fındık

Evet tabiki, hem lezzetli hem çok pratik oluyor, kemikli et olabilir, kuşbaşı olabilir tavuk olur, ne pişirmek istersen😀 altına bir domatesi yuvarlak doğrayıp döşersen yapışmaz 👌
Deneyecwgim.sagol 😊
Bu gün menüm

Sahur
Karışık kuruyemiş
1 kase çekirdek

3 yumurta 2 kaşık TB unu ile Omlet
Domates 🍅
3 biber
1 salatalık

İftar
Tavuk güveç
Salata
Yoğurt çorbası

Ara

Dondurma
10 kadar fındık
Aflyet olsun canim.

Ah canim evlenirken bile 72ydim ben. Hep kiloluydum. Ama o zamanlar kgmu bu kadar gostermiyodum en azindan. Salak kafam.. o zamanlar 10 kg verip korusaydim. Hamileliklerde de 80lere ciksaydim boyle mi olurdum
Canım geçmişi boşver iki çocuk doğurdun ve artık kilo vereceksin, o kiloyu da koruyacaksın inşallah, hem geç kalmadın daha genceciksin, ayrıca çok kilon kalmadı, en kötü 5-6 ayda ideal kilonda olursun, yeterki bırakmadan devam et 😘

Deneyecwgim.sagol 😊

Aflyet olsun canim.
Mutlaka dene, ben gibi pratik şeyleri seviyorsan tam sana göre 😀 o yemek sitelerinde süreci uzatıyorlar, sen en alta 1 büyük domatesi dilimle sonra et koy sonra dilediğin sebzeyi dilimle sarımsağı ekle, yağ ekle biraz su çok az salça baharat ekle ocağa koy pişsin, bu kadar 😀

X