- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Elllerine sağlık çok güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elllerine sağlık çok güzel olmuş
100 küsüratı vardı 100.7 düBencede boy avantajı var çünkü.
Hay maşallah canım bence bir çok insana örnek oluyorsun. Ne demek 100 kilodan 79 a inmek100 küsüratı vardı 100.7 dü
Sagol canım umarım olurum birzamamlar bende onların hissettiği şeyleri hissettim birazda umut olmak isterimHay maşallah canım bence bir çok insana örnek oluyorsun. Ne demek 100 kilodan 79 a inmek
İnsan oğlu neler neler yapmış kilomu veremeyecek yeterki dilesin yeter ki istesinşunu bile sorsak kendimize" kilo verebilirmiyim acaba" desek bile bunu oldurmak icin çabadır inan olması için bütün kapılar açılır yollar gösterilir yeterki görmek istiyelimDemek ki isteyince oluyormuş Efser
Ben burada başarı hikayeleri okuyarak gaza gelip çok güzel kilolar verdim. Sende idolümsünSagol canım umarım olurum birzamamlar bende onların hissettiği şeyleri hissettim birazda umut olmak isterim
Başlayabilmek benim için çok zor bir süreç oldu. Ama bu sefer basladigima inanıyorum, ve hep beraber ideal kilonuza ulaşacağız, hissediyorumİnsan oğlu neler neler yapmış kilomu veremeyecek yeterki dilesin yeter ki istesinşunu bile sorsak kendimize" kilo verebilirmiyim acaba" desek bile bunu oldurmak icin çabadır inan olması için bütün kapılar açılır yollar gösterilir yeterki görmek istiyelim
Ben burada başarı hikayeleri okuyarak gaza gelip çok güzel kilolar verdim. Sende idolümsün
Bu sefer koruyacaksin bence, onca emek verdin, emeklerini sakın heba etme
İnşallah korurayarakta idol ünvanını alırım
Ben oldugunu kabül ediyorum bile inancın ne kadar netse hedefte o kadar kısa demektirBaşlayabilmek benim için çok zor bir süreç oldu. Ama bu sefer basladigima inanıyorum, ve hep beraber ideal kilonuza ulaşacağız, hissediyorum ☺
Düştük kalktık sonunda akılandıkBu sefer koruyacaksin bence, onca emek verdin, emeklerini sakın heba etme
Başlamak bitirmenin yarısı. Kesinlikle katılıyorumBen oldugunu kabül ediyorum bile inancın ne kadar netse hedefte o kadar kısa demektir
Zararın neresinden dönersek kardır.Düştük kalktık sonunda akılandık
Ben kültür fizik saatime kaçtım
Profilinden hesap detayları ni tıkla, en altta kilo boy yazıyor güncelle ve kaydet canım. Yarın tartilacak misin.
Canım dahaa önce yaptığım ve faydasını gördüğüm bir listeyi yapmaya çalışıyorum biraz az zor ama çok etkili bir liste inşallah basaririzCanım çok güzel ama az değil mi . Afiyet olsun ilk gün için sporun da harika
Üye Ismi başlangıç
19.08.2020 çarşamba21.08.2020 cuma 28.08.2020 cuma 04.09.2020 cuma 11.09.2020 cuma 18.09.2020 cuma Sarayca 75.75 75.30 @guziss35 79.10 78.90 Efser 80.00 79.30 kuzularinannesi Antepia27