🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bnde öyle valla kiloluyken kıyafette almak istemedim aynıları döşümlü giyip durdum

Çocuklar nasıl iyimi😍 büyüdüler be daha dün gibi grupta konşyodk
Ben şuan kıyafet yenilemek istemiyorum. Yani böyle etek pantolon tunik gömlek vs zaten 44ten 54e kadar varda. Evde giyimlik pijama, çamaşır gibi şeyleri inşallah yaza yenilerim. Tabi o zamana kadar belimden dusmeye baslarlarsa yenilerim 😅🥳

Cocuklar hep aynı. Uyumuyolar. Uyusalarda zamansız uyuyolar. Suan buyuk uyuyor küçük uyucak direniyor. Büyüğe söz verdim uyaninca parka cikarcam. Suan evi toplamaya cabaliyorum. Yemek durumu da belirsiz 😅 bildiğin gibi yani. Evet sende grupta vardin sonradan hic ugramaz oldun

Maşallah. Bizimkide oyle kalkmaya başlamıştı ama hemen yurumuyorlar işte. Yani benim iki cocugumda oyle oldu. Büyükte 13 aylıktı galiba bu da ancak 13teb sonra yürür
Benimde büyük kız 13 aylıkken yürütmüştü
Dişlermiz yok bizm bide daha ya 😅

Kızlar merhaba

geçen hafta 55,9dum bugün 54,4 fark -1,5kg

5ABBE0DD-7274-45D2-9954-359EF2259A33.jpeg

Yok hiç çıkmadı yeri belirmiş ama bi çıkamadı 😅 büyük kızım 9 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini 11 aylıkken 2 dişi vardı ama çocuktan çocuğada değişiyor işte
Cooookk değişiyor canim. İkiside kız benim ama farkliliklar cok fazla. Benimde büyük 9 aylikken çıkarmıştı. Yaşında 4 tane vardi galiba emin değilim. İki numaramın şuan 8 tane dişi var. Hepsini ust uste ve ard arda çıkardı. 7 aylikken cikarmaya baslamisti

Ah canim uzerimi degismeye bile vaktim yok. Kg verince ilk isim bunlari anneme vermek olcak. Gaffur gibi gogus altima kadar cekiyorim valla oyle bol ve buyuk
Ben de inatla kıyafet almıyorum 😃
Ben yine 65.7 malesef çünkü diyet yapamadım hiç haftada 2 gün dikkat edince kilom düşüyordu onuda yapamadım malesef sporuda aksattım 3 gun malesef
Bu hafta daha dikkatli olursun canım, hem koruyabilmek bile başarı bence🤩
Kızlar merhaba

geçen hafta 55,9dum bugün 54,4 fark -1,5kg

Eki Görüntüle 2795794
Tebrik ederim canım 🤩💪 çok güzel bir eksi bu🧿💃👯💃👯

X