Valla bende nerdeyse hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim sporumu da yaptım suyumu da içtim hep.regl sonu bide ben 1 kg net gider diye hesaplıyodumMalesef güzel sonuçlarla uyanmamışız canım yoldaşım. Neden böyle oldu acaba? bende -500 deyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bende nerdeyse hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim sporumu da yaptım suyumu da içtim hep.regl sonu bide ben 1 kg net gider diye hesaplıyodumMalesef güzel sonuçlarla uyanmamışız canım yoldaşım. Neden böyle oldu acaba? bende -500 deyim
Ben şuan kıyafet yenilemek istemiyorum. Yani böyle etek pantolon tunik gömlek vs zaten 44ten 54e kadar varda. Evde giyimlik pijama, çamaşır gibi şeyleri inşallah yaza yenilerim. Tabi o zamana kadar belimden dusmeye baslarlarsa yenilerimBnde öyle valla kiloluyken kıyafette almak istemedim aynıları döşümlü giyip durdum
Çocuklar nasıl iyimi büyüdüler be daha dün gibi grupta konşyodk
Yok maalesef. Koca totoyu kaldiramiyor daha ama koltuktan tutunup kalkiyor öyle 4 5 gundur 5 6 adim atmaya basladiYerim minicik ayakları yürüyor mu canım
Benimkide 11 aylık olck yarınYok maalesef. Koca totoyu kaldiramiyor daha ama koltuktan tutunup kalkiyor öyle 4 5 gundur 5 6 adim atmaya basladi
Maşallah. Bizimkide oyle kalkmaya başlamıştı ama hemen yurumuyorlar işte. Yani benim iki cocugumda oyle oldu. Büyükte 13 aylıktı galiba bu da ancak 13teb sonra yürürBenimkide 11 aylık olck yarın
2 haftadır tutup kalkıyor ama adım yok daha
Benimde büyük kız 13 aylıkken yürütmüştüMaşallah. Bizimkide oyle kalkmaya başlamıştı ama hemen yurumuyorlar işte. Yani benim iki cocugumda oyle oldu. Büyükte 13 aylıktı galiba bu da ancak 13teb sonra yürür
Hiç çıkmadı mı, yaşına kadar çıkar belkiBenimde büyük kız 13 aylıkken yürütmüştü
Dişlermiz yok bizm bide daha ya
Yok hiç çıkmadı yeri belirmiş ama bi çıkamadı büyük kızım 9 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini 11 aylıkken 2 dişi vardı ama çocuktan çocuğada değişiyor işteHiç çıkmadı mı, yaşına kadar çıkar belki
Ben yine 65.7 malesef çünkü diyet yapamadım hiç haftada 2 gün dikkat edince kilom düşüyordu onuda yapamadım malesef sporuda aksattım 3 gun malesef@ENISEUSLU D duruece halacocuksun Aijoo Mefkurem friendlyfriendly kızlar kilo bildirimini unutmayın olur mu
Cooookk değişiyor canim. İkiside kız benim ama farkliliklar cok fazla. Benimde büyük 9 aylikken çıkarmıştı. Yaşında 4 tane vardi galiba emin değilim. İki numaramın şuan 8 tane dişi var. Hepsini ust uste ve ard arda çıkardı. 7 aylikken cikarmaya baslamistiYok hiç çıkmadı yeri belirmiş ama bi çıkamadı büyük kızım 9 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini 11 aylıkken 2 dişi vardı ama çocuktan çocuğada değişiyor işte
Bu kg da bu farki gormek muthis bişey tebrik ederim
Ben de inatla kıyafet almıyorumAh canim uzerimi degismeye bile vaktim yok. Kg verince ilk isim bunlari anneme vermek olcak. Gaffur gibi gogus altima kadar cekiyorim valla oyle bol ve buyuk
Bu hafta daha dikkatli olursun canım, hem koruyabilmek bile başarı benceBen yine 65.7 malesef çünkü diyet yapamadım hiç haftada 2 gün dikkat edince kilom düşüyordu onuda yapamadım malesef sporuda aksattım 3 gun malesef
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi bu
Ben kilo koruma programındayım100 Gr küçümseme, artı değilsin, spor yaptın bence yağ yakıp kas çevirmişsindir , tebrikler
Tebrikler canım.Ben kilo koruma programındayım
Al benden de o kadar çok hayal kırıklığına uğradım. Nerede hata ettik acabaValla bende nerdeyse hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim sporumu da yaptım suyumu da içtim hep.regl sonu bide ben 1 kg net gider diye hesaplıyodum
Tebrikler ablamSlm kizlar
Evden cikmadan tartilmistim ama bildirim yapmaya yetisemedm
Yeni geldik eve
Gecmise sonra bakicam
Gecen hafta 100.6
Bugün 99.5
Fark 1.1
Eki Görüntüle 2795849
Tebrik ederim 9 lar gelmiş hoşgelmişSlm kizlar
Evden cikmadan tartilmistim ama bildirim yapmaya yetisemedm
Yeni geldik eve
Gecmise sonra bakicam