Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya çok güzel sonuç alırsın canımDün daha fazlaydı artı ancak bu kadar inmiş
Geçen hafta : 64.5
Bu hafta : 65.2
+ 700 Gr
Ya öyle deme artı gelmesinden iyidir ki eminim sen çok daha ince gosteriyosundur tebrik ederim ortim 5 li rakamları görmek daha bı motive ediciGüncel kilo :59.7
-500 gram geçen cumaya göre. Yani berbat sonuç
Hiç memnun değilim. Vermeyi bırak kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum. Bu haftanın tek güzel yanı 6 lı rakamlara veda etmiş olmam.
o yüzden mutluyum. Hoşgeldin 5
Oo rakibem çok güzel tebrik ederimGeçen hafta 73.7
Bugün 72.9
Fark -800
Olsun canım gitsin de gelmesinden iyidirgünaydın kızlar geçen hafta 77,7
bu hafta 77,3 -300 gr gram gram gidiyo resmen
Tebrik ederim ortim çok güzelGünaydin arkadaslar
Cuma 63,8
Bugün 62,4
-1400
TeşwkkürlerOo rakibem çok güzel tebrik ederim
Galiba birinci belliGünaydin arkadaslar
Cuma 63,8
Bugün 62,4
-1400
Evet seda şimdilik 1. sensin ama daha bildirmeye ler var, bu işler hiç belli olmazGaliba birinci belli
Bu lafı tuttumaynen canım tartı değil ayna önemli
Tebrik ederimGünaydın kizlar
Geçen hafta 71.65
Bu hafta 70.15
Giden 1.5 kg
Geçen hafta ilk haftaya göre kilo almıştım bu hafta hepsi birlikte geri gitti ama resmen üç gündür kilom sabit benimle inatlasiyor.6 li rakamları bi türlü göremedim..bu hafta inşallah basaricam..kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de üzülmesin.ben de geçen hafta 900 Gr almıştım ama stres yapmayıp yemeye saldrimayjnca yavaş da olsa gidiyo
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiGünaydın kizlar bende -500
Geçen hafta 58.80
Bu hafta 58.30
Teşekkür ederim canım çok şükür 7ler geldiTebrik ederim canım 79 lar gelmiş
87yi görürüm sanıyodum ama onun hüsranına uğradımHaftaya daha çok gider, hem 300 Gr küçümsemeyelim lütfen
Teşekkür ederim canımTebrik ederim
İnşallah canım..haftaya Çarşamba doğum günüm..kendime güzel bi hediye vermek istiyorum 69 u görerekBu cuma görürsün inşallah canım
yok bence Belli degil 1,5 verankernde varGaliba birinci belli
1,5 verenlerde var galiba yanlismi gördümEvet seda şimdilik 1. sensin ama daha bildirmeye ler var, bu işler hiç belli olmaz
Bende 63 görürüm diyordum olmadı, haftaya artık87yi görürüm sanıyodum ama onun hüsranına uğradım