- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Hadi inşallah nice mutlu yıllar dilerimİnşallah canım..haftaya Çarşamba doğum günüm..kendime güzel bi hediye vermek istiyorum 69 u görerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah nice mutlu yıllar dilerimİnşallah canım..haftaya Çarşamba doğum günüm..kendime güzel bi hediye vermek istiyorum 69 u görerek
Bizim grupta 1. Sin amayok bence Belli degil 1,5 verankernde var
Malesef güzel sonuçlarla uyanmamışız canım yoldaşım. Neden böyle oldu acaba? bende -500 deyimGünaydın kizlar bende -500
Geçen hafta 58.80
Bu hafta 58.30
oh ohh maşallahın var kızz. Bir döndün tam döndün bu haftaGünaydin arkadaslar
Cuma 63,8
Bugün 62,4
-1400
Ozaman biz katancaz gibiBizim grupta 1. Sin ama
Ay çok güzel tebrik ederim canımTunaydin sabah gelemedim
Gecen hafta 96
Bu hafta 94.8
Fark 1.2
100 Gr küçümseme, artı değilsin, spor yaptın bence yağ yakıp kas çevirmişsindir , tebriklerKızlar çok yoğundum yazamadım o kadar çabama 100 gram verdim ahahah
61,9
İnşallahhBende 63 görürüm diyordum olmadı, haftaya artık
Ben 1.5 verdim ama onun yüzdesi daha çok oluyorBizim grupta 1. Sin ama
Yüzde almıyoruz, bu hafta çok 1. Var 1.5 kg lar havada uçuşuyorBen 1.5 verdim ama onun yüzdesi daha çok oluyor
Tebrik ederim canımTunaydin sabah gelemedim
Gecen hafta 96
Bu hafta 94.8
Fark 1.2
Ah canim uzerimi degismeye bile vaktim yok. Kg verince ilk isim bunlari anneme vermek olcak. Gaffur gibi gogus altima kadar cekiyorim valla oyle bol ve buyukTebrik ederim canım
Çiçekli pijamanla çok orijinal duruyorsun bayıldım doğallığına
Bu arada tartinin yaninda gozuken iki minnak ayak 1 yaş atağında ki bebedenTebrik ederim canım
Çiçekli pijamanla çok orijinal duruyorsun bayıldım doğallığına
Bnde öyle valla kiloluyken kıyafette almak istemedim aynıları döşümlü giyip durdumAh canim uzerimi degismeye bile vaktim yok. Kg verince ilk isim bunlari anneme vermek olcak. Gaffur gibi gogus altima kadar cekiyorim valla oyle bol ve buyuk
Yerim minicik ayakları yürüyor mu canımBu arada tartinin yaninda gozuken iki minnak ayak 1 yaş atağında ki bebeden