- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Çok güzel olacak canımDiyette 18.günüm bitti. Gözüm aç gibi
12.000 adım
3.5 liste su
Yürüyüş 20 dakika
Kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde bir tık fazla yedim. Demiştim gözüm aç diye
Yarın bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olacak canımDiyette 18.günüm bitti. Gözüm aç gibi
12.000 adım
3.5 liste su
Yürüyüş 20 dakika
Kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde bir tık fazla yedim. Demiştim gözüm aç diye
Yarın bakalım ne olacak
Bacımsu bugün full protein yedim 45 dk yürüyüş yaptım yeşilçayımı eksik etmedim. Gerisi MukadderatLusi biz yarına nolcaz bakalım
Yarın eksi geliyorBacımsu bugün full protein yedim 45 dk yürüyüş yaptım yeşilçayımı eksik etmedim. Gerisi Mukadderat
Tam Perşembe menüsü afiyet olsun canımIyi aksamlar
4 mart perşembe
Sabah
Sirkeli su, 1 tk yag
Kahve
12.00
2 h. Yumurta
1 dil. Peynir
Maydonoz, dereotu, bikac dil. Salatalik
15.30
1 bar kefir
1 avuc kuruyemis
17.45
2 kabaktan sote
1 buyuk bardak baharatli ayran
Su 3 + lt
4-5 kupa detoks cayi
İnşallah canımm ağzın bal yesinYarın eksi geliyor
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Akşam yemeği
2 3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 tavuk baget
Toplamda 5000 adım + bölgesel hareketler de yaptim..birazdan bi bardak çayla kapanışı yaparım..yarın tartı günü inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız..
Yemem hemde bu saatteİnşallah canımm ağzın bal yesin
Bu hafta değilimTamam canım sorun olmaz bekleriz zaten Begonya2 genelde oruç oluyor onu bekliyoruz
Tüh tutturamadımBu hafta değilim
Kuzum bende bugün çok saçma geçirdim sabah geç uyandım akşama kadar yattım spor yapmadim kaçamak yok hiç ama düzensiz beslendim acayip bı halsizlik yorgunluk vardi bakalım yarina ne çıkacak
Çok güzwl canım.Güncel kilo :59.7
-500 gram geçen cumaya göre. Yani berbat sonuç
Hiç memnun değilim. Vermeyi bırak kaçamak yapmadığım halde kilo veremiyorum. Bu haftanın tek güzel yanı 6 lı rakamlara veda etmiş olmam.
o yüzden mutluyum. Hoşgeldin 5