- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Sağol kuzummAfiyet olsun canım cok Güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kuzummAfiyet olsun canım cok Güzel
twbrikler canımMerhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtumilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum
Afiyet olsun canimMerhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtumilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Biraz peynir
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum
Bende 11.30 gibi kahvaltimi yaptim. Ekmegin yarisini yedim. İçecek yeşilçay
Kizlar Afiyet olsunKahvaltım
5 küçük patates haşlaması ,5 ceviz 2 çk bal,yeşillik 2Çk süt kaymağı ,10 zeytin ,1yum haşlama
Eki Görüntüle 2793643
Sabah yaptiysan bisey olmaz telafi edersin sporla filan aksam daha au kalori yersin sakin pes atme kacamak yaptin diyeKIZLAR BİRAZ KAÇAMAK YAPTIM
Afiyet olsun canim o ne tatlimiBenim için kahve zamani , buyrun
Hurma topu yaptim canim cok tatli istedi bir an. Evdeki zulaya dogru giderken aklima tarif geldiAfiyet olsun canim o ne tatlimi
Süpermis canim afiyet olsunHurma topu yaptim canim cok tatli istedi bir an. Evdeki zulaya dogru giderken aklima tarif geldi
Afiyet olsun canım cok sevindim senin adınaMerhaba kızlar
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Biraz peynir
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Ortim süpersin kimin ortisiKahvaltimi
Haslanmis yumurta
Iki dilim sucuk
Domates salatalik
Kasar peyniri
Bir dilim esmer ekmek
kahve cay
Detox cayim
Olsa da içsem, bu gün çok yoruldum, afiyet olsunBenim için kahve zamani , buyrun
Neredesin senKIZLAR BİRAZ KAÇAMAK YAPTIM
Afiyet olsun canımKahvaltimi
Haslanmis yumurta
Iki dilim sucuk
Domates salatalik
Kasar peyniri
Bir dilim esmer ekmek
kahve cay
Detox cayim
62 canımKaç kilosun canım
Ben de dün yaptım canım 3hurma 2muz 3 ceviz, seninki benimkine göre daha masum sanki, afiyet olsun, benim regl gelmek üzere tatlı aşeriyorumHurma topu yaptim canim cok tatli istedi bir an. Evdeki zulaya dogru giderken aklima tarif geldi