🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtum😄ilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam 💪

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Biraz peynir

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum

Merhaba kızlar
Sabah tartıldım ve sevinçten resmen havalara uçtum😄ilk hedefi görmeme çok az kaldı..bugün yine aynı şekilde devam 💪

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Biraz peynir

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Öğle yemeğine karar veremedim daha çorba da olabilir dünkü gibi tost da..akşam yine evde adım atıcam hem değişiklik oluyo hem daha iyi hissediyorum
:KK9:twbrikler canım

Kahvaltimi
Haslanmis yumurta
Iki dilim sucuk
Domates salatalik
Kasar peyniri
Bir dilim esmer ekmek

kahve cay
Detox cayim

Eklentiler

• 6146DC24-654F-468B-85E6-83D5201BD6E8.jpeg
    6146DC24-654F-468B-85E6-83D5201BD6E8.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba kızlar

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Biraz peynir

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Afiyet olsun canim

Merhaba kızlar

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Yarım simit
Biraz peynir

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Afiyet olsun canım cok sevindim senin adına 🤩

X