Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah ben cocuklarla ugrasiyorumnapyonuz kızlar
Sağol canımAfiyet olsun canim
Bende daha önceden yaptım ama bu sefer tek öğün olarak yapicam belki iki gün yaparım hiç doyurmadi çünküAfiyet olsun canim ben kabak detoxu yaptim ama ikinci gün miydem bulandi yapamadim ama baya faydasi var gecen sene yapmisdim
Evet birden sisiriyo ama aclik hisi kaliyorBende daha önceden yaptım ama bu sefer tek öğün olarak yapicam belki iki gün yaparım hiç doyurmadi çünkü
Y YuKaYu canım normalde ekmek yemiyorum ama bikaç gündür yemeye başladım, haftada 1-2 gün yerim artık sanırımAhh canım rakibim bunla sen nasıl doyuyorsun az biraz daha yağlı balli beslensen ya bak enerjin düşecek
Lamaziaa canım regl geliyorum diyooo, bol ödem bol kilo tutumu olacak cuma günü vücudumda, rakibin bu hafta güçsüz ama haftaya gümbür gümbür gelirimEvet 11 gün kalmış çok heyecanlııı
Rakibimsin çok motive olma yahuuu
Süper menü Afiyet olsunBugün yine evde 4000 adım attım bölgesel hareketler de yaptim. İçim rahat valla.
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Öğle yemeği
Tam buğday ekmeğine kaşarlı sucuklu tost
Ayran
Akşam yemeği
1 tabak bezelye
Afiyet olsun canimAkşam
1tabak patlıcan musakka(patlıcanı yağda kızartmadım, fırında yarım saat pişirdim)
1yk yoğurt
1dilim unsuz şekersiz pasta
ara
Yeşilçay
Türk kahvesi
Burdayım canım bugün çok yoğundu valla giremedim buraya.Lamaziaa ortimmm nerelerdesinn
Bu hafta bana avans ver bari. Haftaya zaten sen kazanıcaksınLamaziaa canım regl geliyorum diyooo, bol ödem bol kilo tutumu olacak cuma günü vücudumda, rakibin bu hafta güçsüz ama haftaya gümbür gümbür gelirim
Sağol CanımAfiyet olsun canim
Çok iyi gidiyosun canım maşallah diyeyimDiyette 15.günüm bitti.
10.000 adım
Hafif tempolu koşu 20 dakika
Yürüyüş 25 dakika
3.5 litre su
Kaçamaksız gün
Süper bir gündü. Pazartesi güzel başladım. Darısı cumaya
Tamam tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun kuzum, bu zafer hepimizinBu hafta bana avans ver bari. Haftaya zaten sen kazanıcaksın
Evet tatlı tatlı yarışıyoruzz. Hepimiz kazanıcazTamam tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun kuzum, bu zafer hepimizin
haftaya nolucak bekleyelim görelim