başka Yakın yok muBu gün aslında iş yerime yakın diyetisyende yağ kas analizi yaptırmaya gittim, doğum iznine ayrılmış
Domates sosa 1 çay kaşığı tereyağı koydum o düşündürdüTam bir etsiz ana yemek. Ben yapsam eşim de severek yerdi. Miktarı ideal fazla bile olabilirdi. Eline sağlık.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Sağol canım ilhamı sen verdin Sanada afiyet olsunÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Ben çok seviyorum bu tarz yemekleri hem yapımı basit hem deSağol canım ilhamı sen verdin Sanada afiyet olsun
Bol bol yağ yakmalar olsunSünsen kalan nohut yemeğin beş kaşık bir bardak ayran şimdi kahvemi içip yürüyüşe çıkabilirim
Benim etle aram yokBen çok seviyorum bu tarz yemekleri hem yapımı basit hem delezzetli
Var aslında ama onlara randevu almak lazım. Sadece analiz yaptiracaktimbaşka Yakın yok muburda olsan sana önerirdim
Bende 78 olunca gideceğimÇünkü diyetisyenimin tartısı 1 kilo fazla tartıyor
Ben diyette hep yağ kullanıyorum bence sakıncası yokDomates sosa 1 çay kaşığı tereyağı koydum o düşündürdüet yemeklerinin yanına harıka olur,meze tarzı da çok güzel olur şakşukanın diyet hali
En yakın zamanda yapmalıyımBen çok seviyorum bu tarz yemekleri hem yapımı basit hem delezzetli
Ben tam bir etcilim çok severim. Ama sağlık için sebze de şartBenim etle aram yokya izgara tarzI yersem yiyiyorum yoksa sulu et yemeklerinde seçerim onun için sebze yemeklerini daha çok severim
Bende çocukların yemegi bana uyuyorsa hiç yagdan kısmam ama sırf kendim icin yapacaksam birazcıçık azaltırırım ☺Ben diyette hep yağ kullanıyorum bence sakıncası yok
Çok lezzetli denemeye değer çokta doyurucuEn yakın zamanda yapmalıyım
Et konusunda biraz hasasım her türlusünü yiyemBen tam bir etcilim çok severim. Ama sağlık için sebze de şart
Ben ciğer sevmem pek ama yerim yine deBende çocukların yemegi bana uyuyorsa hiç yagdan kısmam ama sırf kendim icin yapacaksam birazcıçık azaltırırım ☺
Çok lezzetli denemeye değer çokta doyurucu
Et konusunda biraz hasasım her türlusünü yiyembunu yanı sıra ete bu kadar hasasım mesala çigeri çok severim ya kansızlıktan dolayı yada bana fazla et gibi gelmemesinden
Merhaba lar canım nasılsın tekrar sahalara dönmüşsün başarılar canimBen ciğer sevmem pek ama yerim yine de
Ben tuhafımBen ciğer sevmem pek ama yerim yine de
HoşgeldinMerhaba lar canım nasılsın tekrar sahalara dönmüşsün başarılar canim
Ben ciğer sevmem pek ama yerim yine de
Hoşgeldinnasılsın
Taştan yımşak herşey yenir hepsi bir gıdadır