Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeet bugün bildirim günüm sabah tartıldım
GEÇEN HAFTA KİLOM : 81.1 KG
BU HAFTAKİ KİLOM : 79.2 KG
GİDEN KİLO : 1.9 KG ( BU İYİ AMA HEDEFİM 79.00 KG İDİ OLSUN BUDA FENA DEĞİL.....
şimdi yürüyüş için kalkmıştım ama dışarıda şiddetli yağmur yağıyor, bende evde leslie sansone ile ile 3 mil egzersizi yapcam... bu arada akşam yemekten sonra başkaca bir şey yemedim, yeşilçay su ve siyah çay içtim sadece :)))
sarayca yarışı sen kazandın o zamannnnn
kutlarım şekerimmmm
eveeeet bugün bildirim günüm sabah tartıldım
GEÇEN HAFTA KİLOM : 81.1 KG
BU HAFTAKİ KİLOM : 79.2 KG
GİDEN KİLO : 1.9 KG ( BU İYİ AMA HEDEFİM 79.00 KG İDİ OLSUN BUDA FENA DEĞİL.....
şimdi yürüyüş için kalkmıştım ama dışarıda şiddetli yağmur yağıyor, bende evde leslie sansone ile ile 3 mil egzersizi yapcam... bu arada akşam yemekten sonra başkaca bir şey yemedim, yeşilçay su ve siyah çay içtim sadece :)))
aslında resim yüklemek istedim ama yükleyemedim yükleyemedim bu akşam malesef çörek yedik neyse telâfi edilir bu sabah lor peyniri çeri domates ve marul yedim öyle kuru fasülye pilav yoğurt vardı bol su yeşil çay ve çay içtim bu kadar
bazen telefonda yazmayip konuştuğundan dolayı yazılarında hata oluyor kusura bakmayın
eveeetttt bu gün kilo bildirimim :))))
GEÇEN HAFTA :79.2
BU HAFTA :78.1
FARK : 1.1 KG BU İYİ BİR ŞEY :))))
offf bayadır yazmamışım. pazartesi yani dün sabah yürüyemedim uyanamadım sabah
-lor peyniri 2 kaşık
-marul 5-6 adet
-çeri domates 2 adet
yeşil çay 2 lt su (öğlene kadar)
öğle
-kızartılmış orta boy ala balık
-ezogelin çorba 1 kase yedim
-öğleden sonra arkadaşın mevlüdü vardı, pilav 5-6 adet sarma 2 adet ince sarılmış tatlı, ayran yedim offf çok kötü, akşam ise kendime karnıbaharı haşladım yoğurtla yedim 1 kasede tarhana içtim amaaaa eşim ve kayınvalideme karnıbaharı kızartmıştım ya ınlar fazla yemeyince onların tabaklarınıda sildim süpürdüm... ve çoook moralim bozuldu lavoboya gittim ve ......daha sonra az meyve ile günü kapattım :) çok mu yemişim az mı karar veremedim
bu sabah gene
-2 kaşık lor
5-6 marul
2 çeri domates yeşil çay eşliğinde, şuan zaten kahvaltım önümde hala devam ediyorum ama 700 ml su tüketilmiş durumda bu arada sabah gene yürüyemedim hem uyanamadım bahanemde yağmur yağıyordu :) akşama telafi etmeliyi...