Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeetttt bu gün kilo bildirimim :))))
GEÇEN HAFTA :79.2
BU HAFTA :78.1
FARK : 1.1 KG BU İYİ BİR ŞEY :))))
offf bayadır yazmamışım. pazartesi yani dün sabah yürüyemedim uyanamadım sabah
-lor peyniri 2 kaşık
-marul 5-6 adet
-çeri domates 2 adet
yeşil çay 2 lt su (öğlene kadar)
öğle
-kızartılmış orta boy ala balık
-ezogelin çorba 1 kase yedim
-öğleden sonra arkadaşın mevlüdü vardı, pilav 5-6 adet sarma 2 adet ince sarılmış tatlı, ayran yedim offf çok kötü, akşam ise kendime karnıbaharı haşladım yoğurtla yedim 1 kasede tarhana içtim amaaaa eşim ve kayınvalideme karnıbaharı kızartmıştım ya ınlar fazla yemeyince onların tabaklarınıda sildim süpürdüm... ve çoook moralim bozuldu lavoboya gittim ve ......daha sonra az meyve ile günü kapattım :) çok mu yemişim az mı karar veremedim
bu sabah gene
-2 kaşık lor
5-6 marul
2 çeri domates yeşil çay eşliğinde, şuan zaten kahvaltım önümde hala devam ediyorum ama 700 ml su tüketilmiş durumda bu arada sabah gene yürüyemedim hem uyanamadım bahanemde yağmur yağıyordu :) akşama telafi etmeliyi...
bu sabah gene yürümedim galiba yürüyüşleri öğleden sonraları devam edeceğim :) sabah kahvaltıyı evde yaptım, 2 kaşık lor ( artık rutinleşti) 2 çeri domates ve 1 bardak çay :)) başka bir şey yok şimdide elma ve form çayı içiyorum :) 700 ml suyuda tüketmiş durumdayım sabah gene dayanamadım ve tartıldım ama burda yazmayacağım :) sonuç güzel mi eveeeeetttt akşam kaçamak yapmadım ondandır :) kabuska üstü kuru sadece vayyy beeee ben çok değiştim...
Kabuskayi 4 gibi yedim aksam kuru pilav ve salata hepsi porsiyon halinde yedim simdide 6 adet ceviz bir kase elma kurusu tarçın döküp yedim. Birazdan da 3 adet seker yiyecem. Biri beni durdursunnnnn carsambalari boyle oluyor
akşamki yediklerim bana 400 gr olarak geri döndü, belki daha fazla... yarın daha iyi anlarım, berbat birşey bu ya... günlerce aç gez (belki 2 çikolata kadar dı, ya da daha az dün yediğim tatlılar) biraz tatlı ile hooop 400 gr. kendime ceza veriyorum, bu hafta kaçamak yok asla, ben zaten diyetimde evde ve işte ne varsa onlardan az yiyerek zayıflamaya çalışıyorum, ekmek, hamurişi pirinç p. tatlı yemiyorum, fazla ara öğünde yapmıyorum, ama bazen kriz gelebiliyor. cezaaaaaa bana az yemek, çok terlemek bu haftaki sloganım...
evet sabah gene
önce 500 ml ılık su
-2 kaşık lor
-1 ceviz
-4 kıvırcık salata
-2 çeri domates
-yeşilçay eşliğinde yendi
yürümeye gidilmedi, öğleden sonra yürünecek...
canım ben ekmeği hep kesmeyi düşünüyorum. onun yerine daha sağlıklı şeyler yemeyi düşünüyorum mönü lerime baktığın zaman tüm yemeklerden yiyorum pilav da birkaç kaşık yiyorum ama ekmek yemicem ekmek beni daha çok aciktiriyor. ilerleyen zamanlarda ekmek yerine kendim evde krepler hazırlıyım yerim ya da bir lahmacun veya pide az olarak tüketirim.
öyle yemeğinde kuru fasülye pilav yedim porsyon halinde bir tane i küçücük turşu yedim havuç turşusu öğleden sonra toplantımız vardı ben eve geç geldim ben yürüyüş yapamadım kızımın yoğurdundan 2 tatlı kaşığı aldım dost meyveli yoğurt . akşam yemeğini yemeyi düşünmuyorum ya da bir kase çorba yerim. Gecede az yogurt yerim.
108, 93, 106 bunlar benim bu gunku olculerim. Icler acisi......