Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartilmadim.
Çünkü dunden beri kaçamak yaptım
ahh ahh.siz benim kaçamakları duysanızzz....şuan bile 1 koca kase mısır patlattım yiyorum.5-6 tanede balık kırakerinden aldım kızımın elinden
Ne var ne yok bi bakayim dedim bu sabah 81.4 kg artık
gulsem mi aglasam mi bilemedim
ah arkadaşım.ne olacak bizim halimiz.nerde hata yapıyoruz biz.bu arada bebeğiniz nasıl iyidir inş.işiniz nasıl gidiyor.ben ümitliydim sizden aslında.işe başlayınca çabuk verirsiniz diye.
sabah kalkıp sporumu yaptım, bir saat yürüdüm ve belediyenin spor aletleri ile spor yaptım, kahvaltıda peynir zeytin ve 2 ceviz yedim, öğlen iş yeri yemeği yerim, akşamda salata ve evde hangi yemek olursa ondan az bişi yerim, bende artık meyveyi azalttım çünkü meyvede kilo aldırıyor fazlası tabi,haaaa unutmuşum yazmayı ben artık salı günleri bildirim yapacağım. bu günde tartıldım ama yazmayayım. neyse ya dayanamıyorum yazayım hadi uzuuuuun zamandır ilk defa 70 li rakamları görmek çoook güzel bir şey, 79.9 kg bu gün tartıda çıktım... yupppiiiii en son doğumdan önce görmüştüm :)
tebrikler canım
kutlarım