Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yıne cok ıyisin tebrik ediyorum valla ben 85 bekliyor dum..eveeet gelelim kilo bildirimime
bu gun diyete basladim kilom 71.65 kg tam olarak
60 lar garanti canım hayırlı uğurlu olsuncarsamba gunleri tarti günüm olacak. eger bu hafta dikkatli olursam haftaya 60 lari gorebilirim. kolay gelsin bana :)
canim cok tesekkur ederim moral oldu bana. aslinda tek sorunum bir turlu baslayamamakti bu sefer kararli olacagim. 1 ay sonra hedefim 66 hic fena degil. en azindan yaza 60 kg girsem cok iyi olacak. ayrica spira basliycam bakalim burasi beni motive edecekCanım yıne cok ıyisin tebrik ediyorum valla ben 85 bekliyor dum..
Vermen gereken 10 kılo var havada karada verırsın...
insallah . ne ara 70 ler geldi hic anlamadim dikkat etmeyince sinsi sinsi geliyor bu kilolar.60 lar garanti canım hayırlı uğurlu olsun
eveeet gelelim kilo bildirimime
bu gun diyete basladim kilom 71.65 kg tam olarak
begüüüm hoşgeldin seni gördüğüme sevindim,
nasılsın? yeni diyet yolculuğun hayırlı olsun.
sen maşallah koruyorsun az çok. benim ibre sürekli yukarı çıktı maalesef, neyse ki başladım artık bakalım yaza kadar kaç kg vereceğim.tanıdık isim aradım hep seni görünce bende sevindim canım
iyiyim çok şükür az bi kilo aldım bende hatta hedefe varamadım bile hiç
verirsin ramazana kadar. yine iyi çok almamışsın. ben oldukça saldım kendimi62,9 u gördüm en son bugün 60,3 geldim
bazı pantolonlarıma giremiyorum buda çok canımı sıkıyo
ramazana kadar diyet yapmaya çalışıyorum bakalım ne kadar gidicek