- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hu hu hu hu hu hu komşu nerdesin
sarayca umarım iyisindir uğramıyorsun artıkkkkk
Canım aynı benim bidiklar kadar araniz nerdeyse ...Teşekkür ederim dallida ve minikkelebk.. kizim 20 sinde yasina basacak, beklenmedik bir gebelik ama çoook memnunuz. Allah sağlıklı bir sekilde dogmasini nasip etsin.
teşekkür ederim dallida ve minikkelebk.. Kizim 20 sinde yasina basacak, beklenmedik bir gebelik ama çoook memnunuz. Allah sağlıklı bir sekilde dogmasini nasip etsin.
merhabalar SARAYCA;
tebrik ederim seni. hem çok güzel kilo vermişsinn. hemde anne oluyorsunnnn.allahh sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
01.07.2013 de hamile olduğumu öğrendim ve o günkü kilom 64.7.. ama ben ortalama olarak 64 kg.ı baz alacağım çünkü ertesi gün tartıda 63.9 kg gelmiştim, bundan sonra bildirimleri buna göre yapacağım ve doğumda kaç kg aldığımı böylelikle hesaplayabileceğim :)
kilo bildirimim
hamilelikte başlangıç kilom 64
geçen haftaki kilom 64.9 kg
bu haftaki kilom 65.7 kg
fark+0.8 kg
toplam fark +1.7 kg
hedef en fazla 75 kg olmak yani hamilelik boyunca en fazla 11 kg almak inş.:)
17 günde neredeyse 2 kg fark bence çok fazla, kilo olarak belki çok olmasa da görüntü olarak gene obez gibi durmaya başladım ( bir an önce yediklerimi kontrol altına alsam çok iyi olacak ((
sarayca ne güzel bir haber bu
tebrikler canım
Allah tamamına erdirsin
Başlangıç kilom 64
Geçen hafta 65.7 kg
Bu hafta 66.2 kg
Fark 0.5 kg
Toplam fark 2.2 kg
daha dikkatli olmalıyım. Bu gidişle 80 kg i asacagim :18: