- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lamekan seni gördüğüme çok sevindim, teşekkür ederim iyi dileklerin için,bir ara 64 kg a kadar inmiştim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra çok yemeye başladım şu an 67-68 civarıyım :) bir an önce kendime bir dur demem lazım...senin nasıl gidiyor hayat, bebişin nasıl, diyete ara vermiştin, başladın mı tekrar? arada uğra lütfen, sevgiler...
selam sarayca nasılsın canım bebişler iyidir inş.
sen mahzen ile ikimizin idolümüydün en kısa zamanda toparlarsın kendini
ben artık toparladım sıfır kaçamaksız az ve sık yiyerek başladım bomba gibiyim
cnm kızım iyi ben zayıflamaya çalışyorum kızıma ise kilo aldırmak için ugrasıyorum bende en son 64.7 yi görmüştüm ama diyeti bırakınca 67 yi gördüm suan 67yim maalesef:18::18: okulların acılmasını bekliyorum ozaman daha sistemli diyet yapıyorum
kaçıncı haftadasın
başlangıç kilom 64
geçen hafta 67 kg
bu hafta 69.1 kg
Fark +2.1 kg
toplam fark 5,1 kg :18::18::18::18::18:
offf bu hafta nasıl bir artış bu böyle........bu gidişle 100 kg ı aşarım ben... çokkk kötü bir durumdayıııım... Kendime dur demem lazım Biraz öncede yaklaşık yarım kilodan fazla börek yedim, acayip şiştim ama hala canım börek yemek istiyor, nasıl bir psikoloji içerisindeyim bilemiyorum...
İyiyim tsk ederim yasimutsuz. Haftaya tatile çıkacaz onun heyecanı var. İnşallah sende bu sefer istediğin kiloya inersin. Tatilden dondugumde seni 62 mahzeni ise 72 gormek istoyorum :) dahada az olabilir tabi :) kendimi de 71-72 arasi tabi :)
İyiyim tsk ederim yasimutsuz. Haftaya tatile çıkacaz onun heyecanı var. İnşallah sende bu sefer istediğin kiloya inersin. Tatilden dondugumde seni 62 mahzeni ise 72 gormek istoyorum :) dahada az olabilir tabi :) kendimi de 71-72 arasi tabi :)
bol bol eğlen bol bol enerji topla canım
Bende diyete başladım bugün 3.günüm. Sarayca çoğu yazdıklarını okudum hem yemişsin hem kilolar gitmiş nasıl oldu bu Çok üper ya bende zayıflamak istiyorum. Senden ilham alarak :)) Ben 93,50 Kilo ile başladım diyete.. Buraya eğer senin gibi başarırsam yazacağım:)) Hemşerim bende karadenizliyim :)))
Hadi görüşmek üzere....
canımcım ne zaman dönüyorsun tatilden, söyle bir kaç ay kalacaksan bir ihtimal ama yoksa imkansız... ( ben maalesef tatilden beri toparlanamadım
kilo bildirimim
Başlangıç kilom 64 kg
Geçen hafta ki kilom 69.1 kg
Bu haftaki kilom 69 kg
Fark - 0.1 kg
Toplam fark 5 kg
Ctesi doktordaydim. 17. Haftamda oldugumu, Kiloyu fazla aldığımı, bundan böyle her ay 1 kg i asmamami onerdi. Bakalim ne olacak.