- 5 Haziran 2013
- 467
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım birde önceki uzun süre kalınan kilolarda vücut vermemek için çok direniyor, örneğin ben 74-75 ve 70 lerde çok sabrettim 2-3 hafta kilom 100 gr 200 gr oynadı, sonrasında ise çorap söküğü gibi hızlı bir şekilde verdim, belki senin 78-79 önceki kalıcı kilondur, ondan bu aralar veremeyebilirsin... hiç moral bozmak yok, umut kırılması yok, sabredip, 1-2 haftaya istediğini alacaksın...
öğlen
1 kase yoğurt
çeyrek şehriye çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 avuç kuruyemiş
sarayca kız gözlerime inanamıyorum naptun sen, dünden bugüne 700 gr... süpeersinnKilo bildirimim
Baslangic 83.1
Gecen hafta 64.6
Bu hafta 63.8
Fark-0.8 kg
Toplam fark -19.3 kg
Eki Görüntüle 737764
canım sen de iyisin, -1000 de çok iyi, benim dünden bügüne -300 ((sarayca tebrik ederim canım benım
darısıs bizim başımıza
ben bugun 67,50 kg ben herhalde uzun süre 67 ile 68 arası mekık dokuyacağım
mahzencim banada süpriz oldu, gerçi akşamdan tartıldığımda güzel bir sonuç alacağımı tahmin etmiştim ama 63 leri göreceğimi tahmin etmemiştim tabi:) -300 de güzel bir rakam canım, birde özel günündesin fazladan 1000 gr da 1-2 gün sonra atacaksın inş...
yasimutsuz canım sende iyi gitmiş demekki ödemden dolayı dün fazla göstermişsin...
dün jillian yapılmadı maalesef
sabah
1 yumurta
1.5 kk beyaz peynir
1,5 kk kaşar peyniri
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Biz mahzen ve sarayca ile sana yetişemeyiz bacım ama sen bunu hak ediyorsun
neyse bizimde zincirleri kıracağımız gün gelir inş.
öğlen
1 kase çorba
2-3 avuç karışık kuruyemiş
akşam
izmir köfte
pilav
salata olacak
maşallah canım, menün zengin bayaa :)akşam
Peynirli çubuk
Dondurma:18:
6-7 biber dolması
0.5 por. İzmir köftesi