- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Efser vki yeşil renge çok az kalmışTurşuya hiç cesaretim olmadı hele bağışıklık sitemi için yemek istedim yinede yemedim bende korumada deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efser vki yeşil renge çok az kalmışTurşuya hiç cesaretim olmadı hele bağışıklık sitemi için yemek istedim yinede yemedim bende korumada deneyeceğim
Benimde yok maalesef, bu sefer hedefi yüksek tutuyorum 57-58 de bırakıp 58-60 arası korumak istiyorum, bu sefer olsun yaKoruma tecrübem yok Çok heyecanlıyım lever atlayacak oyun gibi bekliyorum
Minik acılar benim iştahımı acıyor ondan yememminik acı biber olanları çok severim, bende diyet boyunca yemedim fırsat olmadı yani
72 den sonra yeşil bende dün fark ettimEfser vki yeşil renge çok az kalmış
İlaca başladılar canımİlaç başladılar mi, vitamin alıyor mu
Oldu oldu oldu diyelim bende 67 65 Oldumu biter ikimizinde 10 kiloya yakın aynı anda korumaya geçerizBenimde yok maalesef, bu sefer hedefi yüksek tutuyorum 57-58 de bırakıp 58-60 arası korumak istiyorum, bu sefer olsun ya
Kırmızı biber 🌶 tursusuKızlar yedigim tursu ne tursusuydu bilin bakalım
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyorOldu oldu oldu diyelim bende 67 65 Oldumu biter ikimizinde 10 kiloya yakın aynı anda korumaya geçeriz
Kızlar yedigim tursu ne tursusuydu bilin bakalım
Ay çok tuzu değil ne var onda gayet güzel afiyet olsun olsa bende yerdimKırmızı biber 🌶 tursusu
Acı mıKırmızı biber 🌶 tursusu
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor
72 den sonra yeşil bende dün fark ettim
Tabiiki BenKızlar haftaya pazartesi jillian nmtz videosuna basliycam, 69 u görürüm inşallah, benimle yapmak isteyen özelden gmail adresini göndersin
Bu video cardio değil, tamamen yağ yakıp kas yapıyor, sarkan yerleri topluyor, boyun omuz sırt yanlar göbek alt göbek ile devam edip bacaklarda bitiriyor 1 saat ama ilk bir kaç gün sonra çok zevkli oluyor...
Kimler sımsıkı taş gibi olmak istiyor
Ben jöle kıvamında titrek titrek geziyorum bende 60 ları bekliyorumKızlar haftaya pazartesi jillian nmtz videosuna basliycam, 69 u görürüm inşallah, benimle yapmak isteyen özelden gmail adresini göndersin
Bu video cardio değil, tamamen yağ yakıp kas yapıyor, sarkan yerleri topluyor, boyun omuz sırt yanlar göbek alt göbek ile devam edip bacaklarda bitiriyor 1 saat ama ilk bir kaç gün sonra çok zevkli oluyor...
Kimler sımsıkı taş gibi olmak istiyor
Canım üst bacak 58Sagol canım
Kız sabah erkenden alaydın simdi fazla çıkarsın
Ust bacak ne durumda
Benim 61 cm
Ahh keske esimin isi oraya uygun degil ama
Bu sene benim durumum olsun
Tayin aldırırız belki
ins kuzum
Oyy zaten aldım çayımı içiyorum
Eger yersem oturup aglarım ben
yok yok tuzlu degil ama yağlıAy çok tuzu değil ne var onda gayet güzel afiyet olsun olsa bende yerdim
yok yok tatlı kapyaAcı mı
Gmail bekliyorumTabiiki Ben
Bende jöle gibiyim inan, jolede güzel tabir yalnızBen jöle kıvamında titrek titrek geziyorum bende 60 ları bekliyorum