Olabilir canımGeçmiş olsun canım, az yemekten mi oldu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canımGeçmiş olsun canım, az yemekten mi oldu acaba
Hepimiz birbirimize örneğiz bunun üstesinde hepberaber geleceğiz geride kalan tökezleyen varsa en iyi biz anlar ve onu ancak biz kaldırırız Sizde bana güçsünüzMaşallah canım çok iyi, sizler bana çok destek oluyorsunuz, örnek alıyorum iyi ki varsınız
Haklısın canım, kk diyet paylaşımı açısından çok iyi, ama bizim grup bence bi şahaneHepimiz birbirimize örneğiz bunun üstesinde hepberaber geleceğiz geride kalan tökezleyen varsa en iyi biz anlar ve onu ancak biz kaldırırız Sizde bana güçsünüz
Çok geçmiş olsun migren filan mı kuzumAkşam yemeği öğlen ile aynı 1 karnıyarık 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Baş ağrım var kızlar Leslie falan yapayım diyodum ama başım fena
Akşamları 1 DL ekmek alsan ya da biraz artirsan yediklerini, yarın bı dene istersen, ilk zamanlar belki az gider ama metabolizman zamanla hızlanır,Olabilir canım
Kesinlikle yaa maşallahHaklısın canım, kk diyet paylaşımı açısından çok iyi, ama bizim grup bence bi şahane
Çok geçmiş olsun migren filan mı kuzum
Ben geçen sene diyetisyene giderken ilk bir iki gün ağrımıştı normalmiş o yüzden bir iki güne geçer inş
Çok geçmiş olsun migren filan mı kuzum
Sizde harikasınızHaklısın canım, kk diyet paylaşımı açısından çok iyi, ama bizim grup bence bi şahane
Açlıkta miğren atakları olur diyecektim neyseki değilmiş üzerine su içersen geçer diyeyimMigren de var ama bu migren ağrısı değil sanki diyet ağrısı sanırım
Canım inşallah hepimiz de hedefimize ulaşacağızKesinlikle yaa maşallah
Vücut toksikleri atmaya çalışıyormuş, oruç tuttuğumuz da ilk bir iki gün hemen hemen herkes yaşıyor bunu, sağlıklı beslendikce zararlı maddeler olmayacak daha dinç ve sağlıklı hissedeceksin kendiniBen geçen sene diyetisyene giderken ilk bir iki gün ağrımıştı normalmiş o yüzden bir iki güne geçer inş
Cok kıskanıyorum yaaa
@saraycaya alıntı yaptım diye sana alıntılamışım
Ne güzel dedin be kuzum aynen katılıyorumSizde harikasınız
hırslanmak yarışmak belki bizi hedefe ulaşmak için çok güzel bir araç ama kırmadan dökmeden olursa.Karışındakininde sende farklı bir bedene metabolizmaya senden farklı ruh halinin olduğuna empati yaparak yol göstermek tecrübelerini paylaşmak lazım.Bunu yapabiliyorsak ne mutlu bize
kalbini ferah tut. benim dayım koah hastası makinalarla nefes alıyor üstelik ne temas ne bişey gecen ay oldu atlattıKızlar menuleriniz harikaa hepinize afiyet olsun
Efser erken kalkan yol almış
Ne güzel ya
Masallah kuzucuklarina
kizlar evdeki herkes pozitif malesef
İki kronik hasta var
En küçük hasta bile degil ama onunda pozitif
ins sorunsuz atlatırız