Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur
Sporla halledeceğiz canımAl bendende o kadar + odun gibi bel
Ben dolaba koydum uzun sürüyor bitmesi, ama koymayanilirsinBen de 2tane yedim bu sabah, açtıktan sonra buzdolabındamı saklamalıyım?
Afiyet olsun canım çok güzel ilerliyorsunuz spor da yapıyorsun, 1-2 haftaya gözle görülür fark olacak bence-200gr la güne başladım bugün
kahvaltı
2wasa
1dilim light peynir
1domates
5zeytin
3çatal kavun
öğlen
Sade kahve
birazdan akşam yemeği geliyoo oleeey
Geçmiş olsun hareketler zor oluyorsa çok zorlama sakatlanmani istemeyizBu arada jillian tamamlandı, sağ ayak bileğimde hafif ağrı var umarım aksatmama sebep olmaz
Yeme yeme bu günde böyle olsun yarın çok güzel eksiler gelsin, sanırım bende eksi geleceğim, akşamdan anlayabiliyorumAcım ama bu saatten sonrada bir şey yemek istemiyorum Galiba yemeyeceğim
Ara ara oluyor, galip gelmişsin helal sanaAkşam menüm
1porsiyon domatesli biberli zeytinyağlı patlıcan yemeği
5kaşık light yoğurt
diyet yaptığımdan beri ilk defa yemekten sonra canım öyle bi tatlı istediki mutfakta rulokatın nutellanın çevresinde dört döndüm napacağımı şaşırdım, annem dışarıda ona marketten diyet çikolata piko al diyecektim son andavazgeçtim şu an kısmen daha iyiyim
Afiyet olsun iyi yapmışsın yediğinesabah uyanınca yeni moda 1 çay kaşığı hinfistan cevizli kahve
sonra yeşil çay ve çay
öğlen kahvaltı
çift yumurtalı sütlü yümurta
2 dilim peynir 5 zeytin
domates köz biber, köz kapya biber
1 wassa
ara 1 elma 1 Türk kahvesi 1 maden suyu
akşam yemeyecektim
kızın arta kalan yayla çorbası (En fazla 5 kaşıktı)
biraz domates kurusu
şimdi maden suyu
Bugünden artıların çoğu gittibiraz yedimYeme yeme bu günde böyle olsun yarın çok güzel eksiler gelsin, sanırım bende eksi geleceğim, akşamdan anlayabiliyorum
Maşallah canım çok iyi, sizler bana çok destek oluyorsunuz, örnek alıyorum iyi ki varsınızBugünden artıların çoğu gittibiraz yedim
Çay faslına başlıyorum
Gelin beraber içelim
Geçmiş olsun canım, az yemekten mi oldu acabaAkşam yemeği öğlen ile aynı 1 karnıyarık 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Baş ağrım var kızlar Leslie falan yapayım diyodum ama başım fena
Sağol canımAfiyet olsun canım