- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
Teşekkür ederiiiimSende harıkasın tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiiiimSende harıkasın tebrikler
Canım yararlı bir tohum sanırım marketlerde var
Canım her gün kilo vermez insan, haftada bir olan tartini baz almalısınKilom 60.7, dünkünden +100gr da fazla gerçekten nerede hata yapıyorum anlamıyorum moralim bozuldu, sebze yemeğini 2 tabak yemekten mi oldu acaba ya da kerevizde mi yasaklar listesindendi
Harikasın canım
Bende bazen izliyorum o programıevet canım gecen hafta 75.8
bu hafta 74.6
gecen yıl son baharda hatta ekim gibi 100.7 dim
Canım senin vermen gereken yağ yüzdesiyle bizimki bir değil bende senin kilonda olsam İnan Bende 100 gr 100 gr gider bunun için üzülme daha önce dediğim gibi sen sağlıklı beslen gerisi gelir.
dün ağır yaşamları seyrettim kadın 286 kilo bir ayda 28 kilo verdi ve üstelik bir kaç kez kaçamak yaptım dedi.ben onun gibi kilo versem bir ayda istenilenin altına düşerim ama onun vermesi gereken yağla benim vermem gereken yağ oranı aynı değil .
teşekkür ediyoruuuum kuzuuum aha aha bir de kapya yollamıs banaben hergun yedim nerdeyse bu süreçteHarikasın canım
Tebrikler 🌶
aynen öyle haftaya bomba bi rakam olacak eminimBu hafta hepimiz yine çok iyiyiz, haftaya daha iyi olalım tabi, ben fazla veremedim ama inceldigimi hissediyorum, sanırım haftaya bomba gibi bir rakamla geleceğim,
Kim bilir nasıl farketmistir 16 kilo az değil yani neredeyse 4 beden maşallah canım darısı başımızateşekkür ediyoruuuum kuzuuum aha aha bir de kapya yollamıs banaben hergun yedim nerdeyse bu süreçte
Evde varsa kaçırmadım
Bugün diyetimin 82. Günü
Giden kilo 15.9
Allahımmm cok mutluyum
Yolu yarılamışım
Hala siskoyum ama
aynen öyle haftaya bomba bi rakam olacak eminim
2. Ay ( 18.09.2020-16.10.2020) | başlangıç kilo | 18.09.2020 | 25.09.2020 | 02.10.2020 | 09.10.2020 | 16.10.2020 | 1 aylık fark |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sarayca | 75.75 | 70.75 | 70.40 | ||||
Efser | 100.70 (80.00) | 75.80 | 74.60 | ||||
M Minikkelebk | (91.50) 77.00 | 77.00 | 75.60 | ||||
friendlyfriendly | 61.80 | - | 60.70 | ||||
Sağol canım evet başta moralim bozulsada diyete adam akıllı pazartesiden başladığımı düşünürsem ki kalori hesabına takılıp diyetin ilk günü makarna 2.günü ekmek yersem böyle olması normal tabi.Canım gitmis iste
Tebrik ederim
100 gram önemli bi artı değil
Gec yatarsın vucudun su tutar misal
Demorilize oluyorsan hergun tartılma kuzum
Afiyet olsun kuzummm ben de kızımı saat geç olmadan parka götürücem her akşam 18.30 da yaptığımız yemeği bugün 17.30 gibi yapıcazÖğlen yemeği
Çağ kebap
Yoğurt
Salata
Bu günlük Yeme işi bitti
Bende bundan sonra cuma günleri tartılıcam sizinle beraber canımCanım her gün kilo vermez insan, haftada bir olan tartini baz almalısın
Çook tebrik ediyorum seni, azmini.. ne kadar farketmiştir 11 aydaki vucudun,maaşallah..evet canım gecen hafta 75.8
bu hafta 74.6
gecen yıl son baharda hatta ekim gibi 100.7 dim
Canım senin vermen gereken yağ yüzdesiyle bizimki bir değil bende senin kilonda olsam İnan Bende 100 gr 100 gr gider bunun için üzülme daha önce dediğim gibi sen sağlıklı beslen gerisi gelir.
dün ağır yaşamları seyrettim kadın 286 kilo bir ayda 28 kilo verdi ve üstelik bir kaç kez kaçamak yaptım dedi.ben onun gibi kilo versem bir ayda istenilenin altına düşerim ama onun vermesi gereken yağla benim vermem gereken yağ oranı aynı değil .
Çok güzel afiyet olsun ,Kahvaltı
1dilim tahıllı ekmek
1dilim light peynir
5zeytin
1domates
1ceviz
4 badem
Öğle(yok)
Akşam(birazdan yapıcam)
1,5 tabak ıspanak
4 kaşık sarımsaklı light yoğurt
Kilo vermesen bile bir haftada İnceldigini göreceksin, zaten önemli olan yağ yakmak, böyle devam et, sporu bırakma eşinin gelmesine az kaldıÇook tebrik ediyorum seni, azmini.. ne kadar farketmiştir 11 aydaki vucudun,maaşallah..
Ayy bilmiyorum canım yaa fazlamı taktım diyet işini kafaya acaba diyorum. Ya da hiç atıştırmalık yapmayınca metabolizmam mı yavaşlıyo acaba? Sadece kahvaltı ve akşam yemeği var menümde, öğlen kahve/yeşilçay, gece soda.. 5gündür hiçbir atıştırmalık yok..