- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Sağol canım nasılsın , sen daha 70 olmadın mıfull konsantrasyon full azimm
maşallah size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım nasılsın , sen daha 70 olmadın mıfull konsantrasyon full azimm
maşallah size
Huzur var deseneÇok güzel tam karşımda bağlar bahçeler var çok güzel kuş sesleri geliyor
Her zamanki gibi birakacaz sandın di mifull konsantrasyon full azimm
maşallah size
Huzur var desene
Afiyet olsun benimde canım çekti yapayım kendime
Afiyet olsun canım ben yarın basliycam akşamdan hazırlık yapayım.Günaydın kızlar bu sabah detoksa başladım
2 kaşık lor peyniri
2 bütün ceviz
Bol yeşillik
Domates
Salatalık
Çıkma güzel bi manzara Harika iyi tatiller diliyorum canımEki Görüntüle 2690616
Günaydın ❤
Ben anlamadım kaç gündür dikkat ediyorum akşam yemeğini erken yiyorum Leslie yapıyorum kaç gündür aynı yerde ayni kiloda takılıp kaldım sinirim bozuldu valla inşallah bu detoksla iyi bi sonuç alırımAfiyet olsun canım ben yarın basliycam akşamdan hazırlık yapayım.
Çok güzel olacaktıÇıkma güzel bi manzara Harika iyi tatiller diliyorum canım
sanada afiyet olsunAfiyet olsun benimde canım çekti yapayım kendime
huzurlu bir yer gelirken tereddüt edik ama sakin çok şükürÇıkma güzel bi manzara Harika iyi tatiller diliyorum canım
Güzide bu haftadan sonra haftada bir tartilalim. Bende her gün ve her akşam tartiliyorum, kilo verdiğimi görünce daha çok yemekten kistigimi gördüm. Kendimize zarar resmen.Ben anlamadım kaç gündür dikkat ediyorum akşam yemeğini erken yiyorum Leslie yapıyorum kaç gündür aynı yerde ayni kiloda takılıp kaldım sinirim bozuldu valla inşallah bu detoksla iyi bi sonuç alırım
Çokgüzeeel :))Eki Görüntüle 2690616
Günaydın ❤
İnşallahBende seni anlıyorum, sadece 3-4
ay çok dikkat etsen istediğin kiloya ineceksin canım bence başarırsın sen
Reğli dönemin bitti mi ?Ben anlamadım kaç gündür dikkat ediyorum akşam yemeğini erken yiyorum Leslie yapıyorum kaç gündür aynı yerde ayni kiloda takılıp kaldım sinirim bozuldu valla inşallah bu detoksla iyi bi sonuç alırım
İnceldiğimi hissediyorum yağ yakma dönemindeyim evde olsaydım 3 kiloyu gödermiştim
bakalım tatilde ne kadar etkilemiş cuma görürüz inşallah
Olacak inşallahÇokgüzeeel :))
İnşallah
sanada afiyet olsun
huzurlu bir yer gelirken tereddüt edik ama sakin çok şükür
sağol canım çok teşekkür ederim
İnşallah canım her gün tartılmıcam diyorum dayanamıyorum sonra sinirim bozuluyor bakalım şu iki günün sonucu ne olacakGüzide bu haftadan sonra haftada bir tartilalim. Bende her gün ve her akşam tartiliyorum, kilo verdiğimi görünce daha çok yemekten kistigimi gördüm. Kendimize zarar resmen.
Canım hiç moral bozma bünye alışık değil yeniden bırakacağını düşünüyor ve kendini koruyor. Bende yaşadım.