Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım, bende 69 u ucundan görmek istiyorum dikkat edersek görürüz diye düşünüyorumGüzel bir hafta olsun hepimize bende Cuma’ya hedefim 77 ti ucundan da olsa görmek
kahvaltım klasik kahvaltıydı yumurta peynir vs
Bu da ara öğün
Afiyet olsun
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Sen yaparsın canımmmİnşallah canım, bende 69 u ucundan görmek istiyorum dikkat edersek görürüz diye düşünüyorum
Sende yaparsın canım. Tatil nasıl gidiyor. Bizim esnek çalışma kalkmışSen yaparsın canımmm
Çok şükür iyi gidiyor canım binsene benim için çok yorucu oldu baya ailecek hareketli geçti bi yere gitmek istemedim o yüzden evde dinlenmek istiyorum dedim Zaten her yerde virüs korkusu var ufaklık WC eğitimi tamam çok şükür bu hafta tam dinlenirim artıkSende yaparsın canım. Tatil nasıl gidiyor. Bizim esnek çalışma kalkmış
Tebrikler uzaklığa, dışarı çıkmamak en iyisiÇok şükür iyi gidiyor canım binsene benim için çok yorucu oldu baya ailecek hareketli geçti bi yere gitmek istemedim o yüzden evde dinlenmek istiyorum dedim Zaten her yerde virüs korkusu var ufaklık WC eğitimi tamam çok şükür bu hafta tam dinlenirim artık
Neden kalkmış ki canım kötü olmuş
Buraya yazar mısın güzelse bende uygulayayimİnst. Bi bayan iki günlük detoks paylaşmış onu ıygulucam yarın başlıcam Cuma’ya güzel bi eksi görmek istiyorum
Hoşgeldin elbette katılabilirsin biraz tanıtır mısın kendiniMerhaba. Size katılabilir miyim?
Hoşbuldum teşekkür ederim:)Hoşgeldin elbette katılabilirsin biraz tanıtır mısın kendini☺
Hoş geldin canımHoşbuldum teşekkür ederim:)
35 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var. Çalışmıyorum. Geçen çarşamba tartildigimda 67 kiloydum. Hedefim 55. Daha önce 20 kilo verip 54 olmuştum
Her cuma tartılıyoruz galiba dimi.
Memnun oldum canım, bende 40 yaş 2 çocuk annesiyim Çalisiyorum. Benim hedefim de 55. Cuma günleri tartiliyoruz evet, mümkünse fotoğraflı. Burada herkes kendi diyetini uyguluyor. Ben 2 öğün tercih ediyorum, sabah doyurucu bir kahvaltı yaptıysam eğer tek öğün yetiyor bana. Yani haftada 1 veya 2 gün tek öğün diğer günler 2 öğün olarak besleniyorum if diyeti gibi.Hoşbuldum teşekkür ederim:)
35 yaşındayım. 3 yaşında bir kızım var. Çalışmıyorum. Geçen çarşamba tartildigimda 67 kiloydum. Hedefim 55. Daha önce 20 kilo verip 54 olmuştum
Her cuma tartılıyoruz galiba dimi.
Evet çok güzel bu sefer gezemesem de uzaktan nazlı nazlı seyretmesi bile güzelÇok güzel benim 2. Memleketim
Ben tatil bitti sandım yeni başlamış ya wasana kavuşmuşsun Afiyet olsunİşte geldim Kapadokya dayım
otele yerleştik birazdan dinlenmeye geçeceğim
mazarası çok güzel
gelelim ne yedik ne içtik
Sabah klasik kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
büyük bir dilim peynir
2 Wassa
domates,salatalık Çay
ara 1 küçük kutu yoğurt
öğlen
salata ve ayran