🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Rukiye için 139 tane okudum Allah kabul etsin

Merhaba arkadaşlar,

Ufak bir sorum olacak sizlere. Zeynep 0666 29 martta olan mahkemesi sebebiyle dua etmek istiyor tefriciyede ama sıra ona çok daha geç gelecek son sırada olduğu için. Eğer sizler kabul ederseniz 20 Mart Cumartesi günü onun listesini paylaşacağım. Herkes tek tek mesaj yazmak yerine kabul edenler bu mesajımı beğensin, kabul etmeyen varsa beğenmedime bassın Lütfen herkes geri dönüş yaparsa sevinirim.

Life light , @karyaa48 , H Hapiness , S Se_n_299 , Mucizemsn , M Manda_Lina , Larka , Bir Pelincik , namaste21 Aijoo , @Renkli Fiyonk , R rana20 , E Ebruazra , S Seferye hatun , Krew , Nayro , B Bademmm388

Benim açımdan hiçbir sıkıntı yok canım

Rukiye için okudum Allah kabul etsin

Rukiye icin okudum dualarini kabul etsin rabbim
muhursuzpusula

Ben çekiyorum ama sayfaya giremiyorum. Ne zaman girmek istesem üzgün yüz cikiyor bende anlamadım. Kusra bakmayın. İsterseniz yine çıkarım belki telefondandir sorun. Hakkınızı helal edin ya

Benim açımdan sıkıntı yok

Kader içim okudum rabbim bolluk bereket versin inşallah muhursuzpusula

Elbetteee lafı bile olmaz kuzum her zaman aciliyeti olan benim önüme geçebilir. Teşekkürler ince düşünüp sorduğun için

Rukiye arkadaşıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah muhursuzpusula

Canım sorun çıkarsa arkadaşla benim yerimide değiştirebilirsin

Kader arkadaşıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah muhursuzpusula

Merhaba arkadaşlar,onecelikle burada aile gibi olmuşsunuz birbirinize böyle dualarda bulunmanız yardım etmeniz beni çok duygulandırdı masaallah rabbim daim etsin inşaallah Tefriciye çok güçlü bir duadır evet ama size bir dua da söylemek isterim Hz zekeriyya çok yaşlı idi ve eşi kisirdi yani baktığımızda çocuklarının olması imkansız di ama rabbim icin imkansız olan hicbirsey yoktur.o Allah'a şöyle dua etmişti.zekeriya A.s hani rabbine, Rabbim beni tek başıma bırakma,sen varislerin en hayirlisisin diye dua etmişti.enbiya süresi 89.ayeti kerime ve Zekeriyya A.s işte orada rabbine dua etti . Rabbim bana senin katından temiz bir nesil bağışla,muhakkak ki,sen duayı en iyi isitensin dedi Ali İmran suresi 38.ayeti kerime.sonra rabbim onu Hz yahyayi vereceğinin müjdesini verdi.size tavsiyen gün icersin çokça çekin ben birde hergun 1kere Meryem suresi okudum ve inanın faydasını gördüm rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla sihhatle en kısa zamanda nasip eylesin

Ben çekiyorum ama sayfaya giremiyorum. Ne zaman girmek istesem üzgün yüz cikiyor bende anlamadım. Kusra bakmayın. İsterseniz yine çıkarım belki telefondandir sorun. Hakkınızı helal edin ya
Okuyup okumadığını bildirmezsen emin olamam canım girdiğinde mutlaka kimlere okuduğunu bildirirsen not alıyorum bende

Okudum Rabbim dualarını kabul etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…