🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Rahime için okudum Allah kabul etsin muhursuzpusula

Tülay için 143 tane okudum Allah kabul etsin

muhursuzpusula okudum Allah kabul etsin inşallah

Selamün aleyküm hanımlar. Benim sizlerden bir ricam var. 23 ve 19 yaşında iki oğlum var ikinci evliliğimi yaptım bu hayatta tek dileğim bütün anneler gibi çocuklarımın yüzünün gülmesi. Büyük oğlum üniversite mezunu oldu bu yıl askere gidecek inşallah orda kalıp vatanına hizmet etsin inşallah bunun için dualarınızı bekliyorum şimdiden Allah razı olsun

muhursuzpusula yavaş mi gidiyoruz cnm sanki? Her gün paylassan birini okuyan okusun diğerleri de biraz daha dikkat etsin lutfen.. Ramazan ayina kadar liste bitse iyi olur bence. Ama takip zor oluyor arkadaşlar yavaş diye daha cok sure veiryosan ona bişey diyemem

Evet biraz yavas gidiyoruz listedeki bazi arkadaslar yetistiremiyor sanirim . Bende bugunku okumaya bakip duruyorum sayfaya bir an once bitirelim .

Ayetel kursu okudum

Evet yeni arkadaşın duası paylaşılsa iyi olurdu.Okuyanlar beklemezdi..Benimde müsait boş zamanım olunca okumak istiyorum ama dua paylaşılmadan okunmuyor değil mi?

Meraba. Benim iki kucuk cocuk olunca baslarda zor yetistirdim. Ama simdi ezberledim daha hızlı okuyorum. O yuzden ilk zamanlar için kusura bakmayin. Simdi cocugu emzirirken yada onlari uyuturken okuyorum

Arkadaşlar ilk hafta bilerek biraz daha yavaş yavaş ilerledim. Tam anlamıyla otursun grup diye hesaplarıma göre ramazan başlamadan bitiyor merak etmeyin Birde bu defa grup başladıktan sonra özellikle çıkanlar baya çok oldu sayılarını takip etmek biraz zor oluyor malum 4444ü tamamlamak önemli. Birazda kendi takibim için biraz yavaşlattım ilk başta

Salat-ı Tefriciye Listemiz

Herkes dua sahibi Gizem için 139 tane okuyacak, Gizem kendine 135 tane okuyacak.
Bitiş tarihi: 15.03.2021 - 15:00

Bildirimleri yapmayı lütfen unutmayalım, bildirirken bu mesajdan alıntı yaparak yada beni etiketleyerek bildirirseniz çok sevinirim

Reglken okunabilir.
Dua sahibine, sırası gelmek üzereyken özel mesajla haber vereceğim.
Sırası gelen dua sahibi eğer o sıra reglse onu atlayıp sıradaki arkadaşa geçeceğiz. Regli bittiğinde o arkadaşa tekrar döneceğiz.

1-) Life light 139 tane
2-) Yarpaci 139 tane
3-) yalutserkan 139 tane
4-) burcusami 139 tane
5-) SoLeiL12 139 tane
6-) Krew 139 tane
7-) Krew 2 139 tane
8) Nayro 139 tane
9-) muhursuzpusula 135 tane
Gizem'in duası:

Bismillahirrahmanirrahim
Ey herşeyi yoktan var eden, dilediğini dilediğine veren Rabbim! Senin herşeye gücün yeter. Sen herşeye kadir ve muktedirsin. Ya Vedud, Ya Cami, Ya Afüvv, Ya Mucib, Ya Azim. Allah'ım senin hikmetinden ve sonsuz gücünden, uçsuz bucaksız merhametinden şüphem yoktur. Gizem kulunun bilerek yada bilmeyerek yaptığı tüm günahlarını affet ya Rabbim. Sen gönlündeki tüm dualarını en iyi bilensin, sen tüm dualarını hayra çıkar ya Rabbim. Onun için en hayırlısı ne ise onun tez vakitte gerçekleşmesini nasip eyle. Kolaylaştır zorlaştırma Allah’ım. Bu yaşadığı zor süreçleri atlatabilmesini, toparlanabilmesini ve en önemlisi ders alarak daha mantıklı hareket edebilmesini nasip eyle. Onu seven, sayan, el üstünde tutan, hayırlı, merhametli, aklı mantığı yerinde, eşine yuvasına sadık, olgun, mesleği kariyeri iyi olan, gezmeyi eğlenmeyi seven, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen biriyle yuva kurmasını nasip eyle Allah’ım. Yuvasından sağlık mutluluk huzur sevgi saygı aşk maddi ve manevi bolluk bereket eksik olmasın. Bir ömür boyu sürsün ve hem kendisi hem eşi her zaman iyiki evlenmişiz diyebilsin. Verdiğin tüm nimetlere şükürler olsun. Ailesinden sağlık mutluluk huzur eksik olmasın. Yeni başladığı eğitim hayatında ve devam eden iş hayatında başarılar nasip eyle, daha iyi yerlere gelip daha iyi, bol, hayırlı kazançlar kazanmasını nasip eyle ya Rabbim. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Yâ Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et. Amin

10-) namaste21 139 tane
11-) M Maviayyy 139 tane
12-) B Bademmm388 139 tane
13-) Saksi_Degilim_Ben 139 tane
14-) S Se_n_299 139 tane
15-) miyomim 139 tane
16-) S Se_n_299 kardeşi 139 tane
17-) Life light 2 139 tane
18) @karyaa48 139 tane
19-) muhursuzpusula 2 139 tane
20-) H Hapiness 139 tane
21-) Kader 139 tane
22-) Mucizemsn 139 tane
23-) M Manda_Lina 139 tane
24-) Larka 139 tane
25-) Bir Pelincik 139 tane
26-) pocahontas 139 tane
27-) Aijoo 139 tane
28) @Renkli Fiyonk 139 tane
29-) R rana20 139 tane
30-) E Ebruazra 139 tane
31-) Zeynep 0666 139 tane
32-) S Seferye hatun 139 tane

Tarih yanlış olmuş sanirim bugun 14 mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…