🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Burcu için okudum Allah kabul etsin

burcusami
burcusami için okudum Allah kabul etsin inşallah canım

muhursuzpusula okudum Allah kabul etsin inşallah herkesin kandili mübarek olsun

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah muhursuzpusula

Burcu kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah muhursuzpusula

Ben kendim için okudum 126 tane

Life light için 135 tane okundu

Burcusami için 131 tane okundu

Life light adına okudum rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah@muhursuzpusula

Life light adına okudum rabbim hayırlısıyla gönlündekini versin inşallah@muhursuzpusula
Arkadaslar gununde okumuyormuyuz dualari yanlis anlamayin dediğimi lutfen listeye ismimi yazdirdiysak konuyu surekli takip edelim. Bu sekilde icime sinmiyor sanki ozaman o gün arkadasa 4444 tamamlanmamis oluyor

Arkadaslar gununde okumuyormuyuz dualari yanlis anlamayin dediğimi lutfen listeye ismimi yazdirdiysak konuyu surekli takip edelim. Bu sekilde icime sinmiyor sanki ozaman o gün arkadasa 4444 tamamlanmamis oluyor
Bana bildirim gelmedi canım dua başladı mı acaba deyip konuya girdim dün baktım ki yeliz arkadaşımız var ilk o sandım heralde life light özel gününde o atlandı sandım adım life lighta okumayanlara etiketlenince farkettim

Arkadaslar gununde okumuyormuyuz dualari yanlis anlamayin dediğimi lutfen listeye ismimi yazdirdiysak konuyu surekli takip edelim. Bu sekilde icime sinmiyor sanki ozaman o gün arkadasa 4444 tamamlanma
Tm canim Allah razı olsun ben genel yazdım zaten cevabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…