- 10 Aralık 2015
- 401
- 294
- 103
- 42
Canim rahim duvarindan bahsediyorsun sanirim. Nar kalinlastiriyormus bi doktor söylemişti.
Iciyorum canım teşekkür ederim hemde bayadir içiyorum. ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim rahim duvarindan bahsediyorsun sanirim. Nar kalinlastiriyormus bi doktor söylemişti.
Yarinda ben gidiyrm ayni zamana denk geldi gecen hafta adetim devam etmedi buhafta geldi insallah bebegimize kavusuruz aminnnbanaaaa gelince bugün gittim yumurtalıklarım temiz çıktı şükürler olsun bugün başladık tedaviye ,,,ilk iğnelerimi oldum bile ...iğneden korkan ben iğne vurulduğum için çok mutluyummm :):) özlemişim bileeeeee inşallah son olur Rabbim hayırlı kılsın tedavilerimizi inşallah...
Hepinizden Allah razi olsun RABBİM dualarimizi kabul etsin insallahcanlar I Irmak-986 ( yasemin )in duası bitmiştir,,,herkesin diline yüreğine sağlık Rabbi tez vakitte cümlemizin kucaklarını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah,,,Rabbim bizleri dualarını kabul ettiği kullarından eylesin inşallah...
- I Irmak-986 ( yasemin )(duası okunan) -404 OKUDU
- A arkadasimes ( serap )- 404 OKUDU
aplasi ( ayşe ) - 404 OKUDU
- U UCUBIRARADA - ( ebru*serkan ) -404 OKUDU
Gullerdiyarindanbiri ( hatice ) - 404 OKUDU
tanem87 - 404 OKUDU
bayanhope ( pınar ) - 404 OKUDU
Zytn_snn ( özlem )-404 OKUDU
- T toprak89 - 404 OKUDU
mrym5579 ( meryem )-404 OKUDU
- @Efe10 ( eda) - 404 OKUDU
Tup bebek canim 2.denemem ins bu sefer kucagima almayi nasip eder RABBİM
Aminnn cnm cumlemizinAnladım canım Rabbim hayirlisiyla gönlüne gore versin
Hayırlı cumalar canım inşallah güzel haberler verirsin bize inşallah evladın seninledirHayirli cumalar dua ahalisi Bugün ben kan testi veriyorum insallah pozitif olur dua edin
yokk canım ben de tüp bebekkkk
Insallah cnm bebegin seninledirHayirli cumalar dua ahalisi Bugün ben kan testi veriyorum insallah pozitif olur dua edin
hadiiii canım hayırlı haberlerini bekliyoruz,,Rabbim gönlünün muradını versin inşallah bu mübarek cuma gününde...habersiz bırakma bizi,,,Hayirli cumalar dua ahalisi Bugün ben kan testi veriyorum insallah pozitif olur dua edin
Allah kabul etsin canım çok hızlısın maşallah :)Serap icin okudum.
Rabbim mubarek cuma gunu hurmetine hepimizin muradini ve bekleyiste tedavide olan herkeslere mukafatlarini kucaklsrina saglik mutluluk ile versin.
Sonuc negatif canim 1.3 degerimGamze sonuc noldu
Hayirlisi olsun canim inşallah sonraki ay alirsin mutlu haberleri.Sonuc negatif canim 1.3 degerim![]()
Hayırlısı olsun canım zor biliyorum ama sabır işte Rabbim elbet bize de sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verecek ama zamanı var demek ki inşallah bundan sonraki süreçte en kısa zamanda evladına kavuşmak nasip olur.Sonuc negatif canim 1.3 degerim![]()