Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaaaar ben de yarın 2.tedavi için ilk muayneme gidiyorummm Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Ins cnm hepimize versin RABBİMBen çalışıyorum o yüzden aksamlari okuyorum yüzer yüzer yarın akşama bitiricem
Haber vericem kızlar en sona ben kaldım; ( işallah pamuk pamuk evlatlarin olsun...
Cnm hayirli olsun ins RABBİM hayirli evlatlar nasip etsinkızlaaaaaaaaaaar ben de yarın 2.tedavi için ilk muayneme gidiyorummm Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
kızlaaaaaaaaaaar ben de yarın 2.tedavi için ilk muayneme gidiyorummm Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
İnşallah hakkında hayirlisi olur canimkızlaaaaaaaaaaar ben de yarın 2.tedavi için ilk muayneme gidiyorummm Rabbim utandırmasın hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
Rabbim bu sefer emeklerini Boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza kavuşuruz canım Allah yardımcın ve yardımcımız olsunBahçecinin koridorlarında bir garip ben :) içim heyecan dolu Rabbim yardımcımız olsun
Bahçecinin koridorlarında bir garip ben :) içim heyecan dolu Rabbim yardımcımız olsun
Umutla basladigin bu yol mutlulukla son bulsun inşallah kuzummmbanaaaa gelince bugün gittim yumurtalıklarım temiz çıktı şükürler olsun bugün başladık tedaviye ,,,ilk iğnelerimi oldum bile ...iğneden korkan ben iğne vurulduğum için çok mutluyummm :):) özlemişim bileeeeee inşallah son olur Rabbim hayırlı kılsın tedavilerimizi inşallah...
inşallahh canım benim Rabbim cümlemizin kucaklarını doldursun inşallah,,,,Umutla basladigin bu yol mutlulukla son bulsun inşallah kuzummm![]()
Canim rahim duvarindan bahsediyorsun sanirim. Nar kalinlastiriyormus bi doktor söylemişti.Bende yarın gidicem bakalım. ..şu duvar kalinlasmistir umarım bakalım ne dicek canım cicim doktorjum bir huzur bende kızlar ne korku ne heyecan teslim oldum bu dua grubu bana çok iyi geldi Teşekkürler. ..
canım ben iş yerinde gezinirken sürekli tefriciye okuyorum ,,bu gurubu açma sebebim ise bi başkasına okumak ve bi başkasının sana okuması inanılmaz huzur veriyo bana ,,,dua işte ya Rabbimle aramızdaki köprü ne denir ki Rabbim dualarımızı kabul etsin..Bende yarın gidicem bakalım. ..şu duvar kalinlasmistir umarım bakalım ne dicek canım cicim doktorjum bir huzur bende kızlar ne korku ne heyecan teslim oldum bu dua grubu bana çok iyi geldi Teşekkürler. ..