Ya ben çok teşekkür ederim. Rabbim nazarından çıkarmasın hiçbirimizi hepimizin dualarını kabul buyursun. 800 tane kaldı zaten bitmek üzere . Sonrasında liste yapıp kişiye özgüde okuyabiliriz100 tane daha okuyayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben çok teşekkür ederim. Rabbim nazarından çıkarmasın hiçbirimizi hepimizin dualarını kabul buyursun. 800 tane kaldı zaten bitmek üzere . Sonrasında liste yapıp kişiye özgüde okuyabiliriz100 tane daha okuyayım
Rica ederim ❤ Rabbim gönlündekini versin inşaallah Aynen okuma devam etsinYa ben çok teşekkür ederim. Rabbim nazarından çıkarmasın hiçbirimizi hepimizin dualarını kabul buyursun. 800 tane kaldı zaten bitmek üzere . Sonrasında liste yapıp kişiye özgüde okuyabiliriz
Rabbim benimde tüm sevip kavuşamayan herkesi sevdiğine kavuştursun. Rabbim kimseyi gönlündekiyle sınamasın. Ne duanız varsa dilinizden düşmeyen ne muradınız varsa kalbinizden duyulup kabul olsun inşallah.Rica ederim ❤ Rabbim gönlündekini versin inşaallah Aynen okuma devam etsin
Amin allah razı olsunRabbim benimde tüm sevip kavuşamayan herkesi sevdiğine kavuştursun. Rabbim kimseyi gönlündekiyle sınamasın. Ne duanız varsa dilinizden düşmeyen ne muradınız varsa kalbinizden duyulup kabul olsun inşallah.
Allah razı olsun hepinizden bitti dün. Yardım eden herkesin ne muradı varsa gerçekleşsin inşallah. Rabbim herkesin günlüne göre versin bana da gönlümdekini versin amin amin aminBen de 5 tane okudum. Allah kabul etsin.
Tabii de yapalımŞimdi herkes için ayrı ayrı okunabilir liste yapılıp olurmu
Herkes ismini yazsın öyle başlayalımOkumak isteyenler toplansın o zaman
OlurrrHerkes ismini yazsın öyle başlayalım
Galiba sadece sen ve ben varızOlurrr