[video=youtube;xBV_7lcmcFY]http://www.youtube.com/watch?v=xBV_7lcmcFY[/video]
Bu videoyla karsilastim bugun gezinirken ve Gozyaslarina boguldum.. Allahimm hayirli olana gonlumuzu razi eyle Yarabbimm....
Bende okuyorum eklede fazla olmasin canim gormedin galiba :26: 500 tane
eksik tefriciye varsa ben de okurum 500 tane
özelden ulaşırsan daha iyi olur
Rabbim dualarını kabul eder inşallah(amin)
bende 250 tane okuyum canım.. daha fazla okumak isterim ama benim çok vaktim olmuyor benimde bi katkım olsun istedim sadece...inşallah duaların kabul olur.
27 nisana kadarsda bende okurum 500 yada bin tanee
kızlar 194 tane kaldı almak isteyen varsa yazarsa sevinirim
teşekkür ederim allah razı olsun sana da 500 verdim 20.04.2012 tarihinde bitmesi gerekiyor duasını yapacağım.özelden ismimi alanlara yazıyorum.
merhaba arkadaşlar hamile kalmayı düşünüyorum yalnız duaya o kadar ihtiyacım var ki çünkü olacak bebeğimin hasta olma ihtimali çok yüksek ya da doğup da onu kaybetme ihtimalim çok yüksek ve neden böyle olduğuna dair onca biyopsi yapıldı içbir neden bulunamadı ve tedavisi de yok herşey rabbimin elinde. 27 nisan cuma gününe kadar benim için tefriciye almak isteyen var mı ilk bebeğim hasta doğdu ve onu kaybettimböyle acıları tekrar yaşamak istemiyorum ne olur benim içinokur musunuz sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun almak isteyenler varsa sayısını yazarsa çok sevinirimtoplam 4444 defa okunması gerekiyor yalnız çok dikkat etmenizi eksik ve zla okumamanızı rica ediyorum sayı ço önemliymiş şimdiden allah razı olsun.
çok teşekkür ederim rabbim sizinde gönlünüze göre versin tarih değişti 20.04.2012 ye kadar sana da 500 verdim canım özelden ismimi sana da yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?