• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salat-ı tefriciye almak isteyen var mı

[video=youtube;xBV_7lcmcFY]http://www.youtube.com/watch?v=xBV_7lcmcFY[/video]

Bu videoyla karsilastim bugun gezinirken ve Gozyaslarina boguldum.. Allahimm hayirli olana gonlumuzu razi eyle Yarabbimm....

ve tefriciyeyi kendisinin baslatması gerekiyo namazı ve duası var oyle baslatıyo

Bende okuyorum eklede fazla olmasin canim gormedin galiba :26: 500 tane

eksik tefriciye varsa ben de okurum 500 tane
özelden ulaşırsan daha iyi olur
Rabbim dualarını kabul eder inşallah(amin)

arkadaşım Allah kabul etsin..bende katılmak isterdim ama kendim için daha dün başladım cuma namazı sırasında..ve 1 haftada bitecek diye bişey hiç hir yerde yok..birde başlarken yapılması gerekenler var şimdi tüm alan arkadaşlar aynı şeyimi yapacaklar

Salat-ı Tefriciye duası için birkaç nüans daha var:
Ey Yüce Rabbim;
Dualar da bol nimetler de.. Bize sadece Sana (c.c) secde etmek düşer. Duaları layıkıyla okumak düşer. Burada bir ek bilgi daha paylaşalım. Bu duayı okurken bazı rivayetlerde; Peygamber Efendimiz’in duayı ümmetinin okuduğunu duyunca ayakta duanın bitmesini beklediği söylenir. Bu yüzden duayı hem layıkıyla yanlışsız hem de tez elden okumak önemlidir. Zira biz ümmeti için ne sıkıntısı var da bu duayı okuyor diye telaşa düşen Kutlu Peygamberimiz ayakta bekletmek bize yakışmaz.
1. Bu salavatı okumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2. Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
3. Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.

Allah layıkıyla bu duaları edip doğru şekilde Rabbinden istemesini bilenlerden eylesin bizi, Allah dualarınızı dualarımızı kabul eylesin..

birde şöyle bir alıntı var:

Bahsettiğiniz konu, varlığın perde arkasıyla alakalı bir husustur. Oralara aklımız ermez bizim. Biz, büyüklerin gösterdiği bir güzel ameli uygulamaya çalışırız. Tefriciye okumak da onlardan biridir. Biz her şeyi Allah'tan isteriz. İsterken Efendimizi de şefaatçi yaparız. Büyük ya da küçük bir şey istemek için tefriciye okuduğumuzda Allah dilerse her bir salâvat için Efendimizi kaldırır, cevap verdirir. Bu durum ne Allah'a ne de Efendimize güç gelmez.. İşin doğrusunu Allah bilir..

Sözü verilen tefriciyeler okunmalı, söz yerine getirilmeli.. Kendi başına okuyorsa, elden geldiğince tamamlamaya çalışmalı. Çünkü rakamların kendine göre bir sırrı ve hikmeti vardır..

eksik tefriciye varsa ben de okurum 500 tane
özelden ulaşırsan daha iyi olur
Rabbim dualarını kabul eder inşallah(amin)

teşekkür ederim allah razı olsun sana da 500 verdim 20.04.2012 tarihinde bitmesi gerekiyor duasını yapacağım.özelden ismimi alanlara yazıyorum.

bende 250 tane okuyum canım.. daha fazla okumak isterim ama benim çok vaktim olmuyor benimde bi katkım olsun istedim sadece...inşallah duaların kabul olur.

sağol canım tamam sana da 250 verdim amin rabbim hepimizin dualrını kabul etsin özelden sana ismimi yazacağım dua ederken diyetlenirsn.

kızlar 194 tane kaldı almak isteyen varsa yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hamile kalmayı düşünüyorum yalnız duaya o kadar ihtiyacım var ki çünkü olacak bebeğimin hasta olma ihtimali çok yüksek ya da doğup da onu kaybetme ihtimalim çok yüksek ve neden böyle olduğuna dair onca biyopsi yapıldı içbir neden bulunamadı ve tedavisi de yok herşey rabbimin elinde. 27 nisan cuma gününe kadar benim için tefriciye almak isteyen var mı ilk bebeğim hasta doğdu ve onu kaybettim:43: böyle acıları tekrar yaşamak istemiyorum ne olur benim içinokur musunuz sağlıklı sıhhatli bir evladım olsun almak isteyenler varsa sayısını yazarsa çok sevinirimtoplam 4444 defa okunması gerekiyor yalnız çok dikkat etmenizi eksik ve zla okumamanızı rica ediyorum sayı ço önemliymiş şimdiden allah razı olsun.

canım mesajını aldım ben özelden mesaj atamıyorum . şimdiden Allah kabul etsin inşallah..

çok teşekkür ederim rabbim sizinde gönlünüze göre versin tarih değişti 20.04.2012 ye kadar sana da 500 verdim canım özelden ismimi sana da yazacağım.

tamamdır inşallah tez elden okuyacagım Allah dularımızı kabul etsn bebeginiiz hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşllahh..

Back