- 23 Mayıs 2020
- 7.970
- 17.855
- 198
adetli iken ezbere okunabiliyor mu ? okuyabilirim o zamanEzberden okunur ama kitaptan okunmaz . Olsun bu da önemliydi çok çok teşekkürler hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adetli iken ezbere okunabiliyor mu ? okuyabilirim o zamanEzberden okunur ama kitaptan okunmaz . Olsun bu da önemliydi çok çok teşekkürler hepinize
Okunur canım ezberdenadetli iken ezbere okunabiliyor mu ? okuyabilirim o zaman
sonucun geldi mi ? umarın güzel haberler alırızsevgili hanımlar, bebeğim için fetal dna testi yapıldı ve sonucum bu akşam gelecekmiş. sonucun sorunsuz çıkması için 4444 salat-ı tefriciye okumaya başladım ama yetişmeyecek 2000 adet ancak okudum 1 haftada. sizden ricam eğer mümkünse azar azar da olsa bana destek olabilir misiniz. çok korkuyorum dulara sığındım
Evet okunuradetli iken ezbere okunabiliyor mu ? okuyabilirim o zaman
Rabbim minik yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Destek olmak isterim okuduğum sayıyı bildiririmsevgili hanımlar, bebeğim için fetal dna testi yapıldı ve sonucum bu akşam gelecekmiş. sonucun sorunsuz çıkması için 4444 salat-ı tefriciye okumaya başladım ama yetişmeyecek 2000 adet ancak okudum 1 haftada. sizden ricam eğer mümkünse azar azar da olsa bana destek olabilir misiniz. çok korkuyorum dulara sığındım
Sonucum geldi ama bakmadım. Duamı yetiştiremedim. Sayenizde bitecek ve sonuca bakacağım çok çok teşekkürler iyi ki varsınızsonucun geldi mi ? umarın güzel haberler alırız
Çok teşekkürler hepiniz ne kadar iyisinizRabbim minik yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Destek olmak isterim okuduğum sayıyı bildiririm
+20 Kalan 13010 okudum
KALAN 180
PiXiEE reglim=/Ezberden okunur ama kitaptan okunmaz . Olsun bu da önemliydi çok çok teşekkürler hepinize
O zaman bitti20 tane okudum Allah hayırlı sonuclar almayı nasip etsin inşallah. Evladınıza saglıcakla kavustursun inşallah