Maske Tarifleri Sala mucizesi..........!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bendede ev yapımı biber salçası var ama nasıl yapar cildimi:1shok:
ters etki yapmasınCADIARZU

Biber salçasını yeni aldım ama kahvaltıda ekmeğime sürer yerim..opuyorumnanaktan

bendede ev yapımı biber salçası var ama nasıl yapar cildimi:1shok:
ters etki yapmasınCADIARZU

canım allah aşkına sakın sürme biber salçası hiç sürüldünüde duymadım ......bişey yaparsa yüzüne karışmam bak :tomato:domates salçası dedim ben sadecezemuszemus

offf ben de denerdim ama bizimki domates ve biber karışık... olmaz herhalde..

Bir ara gazetede Sophia Loren'in de domates salçasını cildine maske yaparak kullandığını okumuştum, çok mantıklı. Aynı zamanda discovery'de de bir deney yapmışlardı, güneşten hemen kızaran beyaz tenli bir kadın her gün düzenli olarak bir parça domates salçası tüketiyordu - ki tükettiği de hazır salçaydı - bir ayın sonunda cildinin güneşten daha az etkilendiğini keşfetmişlerdi deneylerle.. süper bir şey yerimseniben

vay bee bi bu kalmıştı maske yapmadığımız sonunda o da oldu ne diyim...
battı balık yan gider...

arkadaşlar mutfakta denenmedik bi salça kalmıştı sıra ona geldi hehehhe kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ozellikle biber salcasi elde ve tenden bikac yikama sonra bile zorla cikiyo
kirmizi kirmizi olursunuz vallalülülülülülü bulgur koftesi gibi yogurularak yemek yapanlar bilirler
yapmadan dusunun bence

Ben de Derya Baykal'ın programında duymuştum yüzünüze salça sürün diye... Denemk lazım..

valla domates maskesini yaptım onda bile hemen yandı yüzüm Buna cesaret edemem Asidi yakar hem tuzlu da Ben yüz temizleyici köpüğümün içine biraz tuz döküyorum onunla yıkıorm pamık gibi oluo tavsiye ederimhihoyyyt

Dünyanın en güzel cilde sahip kadınları Macar kadınları olarak bilinir ve bunu salçayı maske olarak kullanmalarına borçlu oldukları söylenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…