Çocuk Hastalıkları Sakral gamze

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sizinki nasıldı,menenjit geçirdiniz mi nasıl durumunuz

Benim bebeğimde de sakral gamze var doğduğunda doktorlar hiç bilgi vermedi 10 günlükken ben farkedip götürdüm hemen akıntı vs gelmezse problem olmaz dendi ultrasonla filan bakalım denmedi ben bu konuda bilgisiz oldugum için sorun yok deyince üstüne gitmemiştim meğer ne kadar ciddi biseymis deliğin olduğu yerde ve sırtında sonradan morluklar farkettim hem delik yerinde hem sırtında ayrı ayri hemen acile götürdümsuan 5 aylık ultrasonla bakılacak ama ultrasonla anlasilmayadabiliyormus çok endişeliyim inşallah sonuç iyi çıkar akıntı vs geliyormu anlayamıyorum takip edemiyorum çiş yaptığı zaman heryer ıslanıyor zaten şimdilik ultrason daha sonra mr cektirecegim inşallah

Bizdede vardı hiç bir sorun olmadı 21 aylık oldu bebeğim şükür çok sağlıklı bebekken bendede varmış ırsi olabikirmiş ultrason ile bakıldıysa hiçbirşey olmaz inşallah içiniz tahat olsun

Bizdede vardı hiç bir sorun olmadı 21 aylık oldu bebeğim şükür çok sağlıklı bebekken bendede varmış ırsi olabikirmiş ultrason ile bakıldıysa hiçbirşey olmaz inşallah içiniz tahat olsun
İnşallah çok sağolun,şu an 6 aylık gelişimi normal inşalalh bi sıkıntı yaşamayız

Ultrasonla bakıldı 5 aylık bebekte görülmedi mr istedi beyin cerrahı şuan onun için bekliyoruz kloralhidrat ilacını alın 400 mg içirip öyle getirin dediler ultrasona nasıl olucak bilmiyorum

Bizimkinde de var büyüdükçe daha yüzeyselleşiyor sanki. Delik yoksa panik yapma hiç, kimisinin çenesinde kimisinin belinde oluyor işte

Emar çekildi bugün spina bfida varmı diye bakilicak adı buymuş umarım yoktur iki gün sonra sonuç gostericez aslında emar sonucunu görüyorum şuan enabizdan ama anlamıyorum tabi

Emar çekildi bugün spina bfida varmı diye bakilicak adı buymuş umarım yoktur iki gün sonra sonuç gostericez aslında emar sonucunu görüyorum şuan enabizdan ama anlamıyorum tabi
Sonucu buraya da yazar mısınız ya inşallah sonuç iyidir.ne kadarlık bebeğiniz

Sonucu buraya da yazar mısınız ya inşallah sonuç iyidir.ne kadarlık bebeğiniz
5 ayını yeni doldurdu yazicam tabiki bu durumda olanlar faydalansın istiyorum bu konuda hiç bilgi bulamadım en azından birileri faydalanır belki

Mr sonucumuz çıktı bir bağlantı gözükmüyor şimdilik ama yinede akıntı vs olursa getirin dedi beyin cerrahı yanlız bizim mr da başka bir problemimiz çıktı gibi kemik iliğinde odem gözüktüğunu söyledi bizi çocuk hematoloji uzmanına yönlendirdi

Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için inşallah önemli bi şey değildir çok geçmiş olsun

Neden emar istendi sizden. Extra bir durum mu vardı acaba.

Ultrasonla bakıldı 5 aylık bebekte görülmedi mr istedi beyin cerrahı şuan onun için bekliyoruz kloralhidrat ilacını alın 400 mg içirip öyle getirin dediler ultrasona nasıl olucak bilmiyorum
Sonuç ne bizimde öyle bi aşammaız var merak ettim inşallah bişey çıkmamıstır

Baya olmuş bizdede aynı durum varda kapandimi bir sıkıntı olustrdumu acaba

Hiçbir sıkıntı oluşturmadı,bende de var genetikmiş..Hayır kapanmadı ama büyüdükçe küçüldü..Sizde ultrasonda baktırın kıllanma,akıntı var mı?Korkulacak bir şey yokmuş,bende çok paniklemiştim yanakta olan gamzenin popo daki halı

Benim oğlumda da var, ultrasonda bakıldi problem yoksa sıkıntı yok 3yasinda hala gamzeli çatalı geçmedi ama rahatsızlığı da yok şükür hareketini kisitlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…