Sizinki nasıldı,menenjit geçirdiniz mi nasıl durumunuzBen 16 yaşındayım ben bebekken annem hemen farkedip götürmüş hastahaneye ergenlik çağında felç yada menenjit geçirecek demiş 7 yaşında ve 14 yaşında geçici Bi şekilde yürüyemedim 1 hafta kadar hep gidiyoruz hastahaneye ama sizinkisi yüzeysel olduğu için sorun yok sanırım benimki milyonda 1 miş
Bizdede vardı hiç bir sorun olmadı 21 aylık oldu bebeğim şükür çok sağlıklıSlm kızlar 5 günlük bi bebeğim var kuyruk sokumunda Gamze fark ettim ultrasondan falan bakıldı temiz çıktı doktorum yüzeysel önemli değil delik yada akıntı olursa sıkıntı olurdu dedi başına böyle bi şey gelen var mı
İnşallah çok sağolun,şu an 6 aylık gelişimi normal inşalalh bi sıkıntı yaşamayızBizdede vardı hiç bir sorun olmadı 21 aylık oldu bebeğim şükür çok sağlıklıbebekken bendede varmış ırsi olabikirmiş ultrason ile bakıldıysa hiçbirşey olmaz inşallah içiniz tahat olsun
Bizimkinde de var büyüdükçe daha yüzeyselleşiyor sanki. Delik yoksa panik yapma hiç, kimisinin çenesinde kimisinin belinde oluyor işteSlm kızlar 5 günlük bi bebeğim var kuyruk sokumunda Gamze fark ettim ultrasondan falan bakıldı temiz çıktı doktorum yüzeysel önemli değil delik yada akıntı olursa sıkıntı olurdu dedi başına böyle bi şey gelen var mı
Sonucu buraya da yazar mısınız ya inşallah sonuç iyidir.ne kadarlık bebeğinizEmar çekildi bugün spina bfida varmı diye bakilicak adı buymuş umarım yoktur iki gün sonra sonuç gostericez aslında emar sonucunu görüyorum şuan enabizdan ama anlamıyorum tabi
Ne kadar bebeğiniz yürüyor muBizimkinde de var büyüdükçe daha yüzeyselleşiyor sanki. Delik yoksa panik yapma hiç, kimisinin çenesinde kimisinin belinde oluyor işte
5 ayını yeni doldurdu yazicam tabiki bu durumda olanlar faydalansın istiyorum bu konuda hiç bilgi bulamadım en azından birileri faydalanır belkiSonucu buraya da yazar mısınız ya inşallah sonuç iyidir.ne kadarlık bebeğiniz
1.5 yaşında ve normal yürüyor, koşuyorNe kadar bebeğiniz yürüyor mu
Çok sağolun bilgilendirdiğiniz için inşallah önemli bi şey değildir çok geçmiş olsunMr sonucumuz çıktı bir bağlantı gözükmüyor şimdilik ama yinede akıntı vs olursa getirin dedi beyin cerrahı yanlız bizim mr da başka bir problemimiz çıktı gibi kemik iliğinde odem gözüktüğunu söyledi bizi çocuk hematoloji uzmanına yönlendirdi
Neden emar istendi sizden. Extra bir durum mu vardı acaba.Emar çekildi bugün spina bfida varmı diye bakilicak adı buymuş umarım yoktur iki gün sonra sonuç gostericez aslında emar sonucunu görüyorum şuan enabizdan ama anlamıyorum tabi
Sonuç ne bizimde öyle bi aşammaız var merak ettim inşallah bişey çıkmamıstırUltrasonla bakıldı 5 aylık bebekte görülmedi mr istedi beyin cerrahı şuan onun için bekliyoruz kloralhidrat ilacını alın 400 mg içirip öyle getirin dediler ultrasona nasıl olucak bilmiyorum
Baya olmuş bizdede aynı durum varda kapandimi bir sıkıntı olustrdumu acabaSlm kızlar 5 günlük bi bebeğim var kuyruk sokumunda Gamze fark ettim ultrasondan falan bakıldı temiz çıktı doktorum yüzeysel önemli değil delik yada akıntı olursa sıkıntı olurdu dedi başına böyle bi şey gelen var mı
Hiçbir sıkıntı oluşturmadı,bende de var genetikmiş..Hayır kapanmadı ama büyüdükçe küçüldü..Sizde ultrasonda baktırın kıllanma,akıntı var mı?Korkulacak bir şey yokmuş,bende çok paniklemiştim yanakta olan gamzenin popo daki halıBaya olmuş bizdede aynı durum varda kapandimi bir sıkıntı olustrdumu acaba
Benim oğlumda da var, ultrasonda bakıldi problem yoksa sıkıntı yok 3yasinda hala gamzeli çatalı geçmedi ama rahatsızlığı da yok şükür hareketini kisitlamiyorBaya olmuş bizdede aynı durum varda kapandimi bir sıkıntı olustrdumu acaba