- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Oyyy zeytinini yidigimin garadutu çatalkarasi canımsın çok teşekkür ederim beybiimmşahanemmmm harika görünüyor. Ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy zeytinini yidigimin garadutu çatalkarasi canımsın çok teşekkür ederim beybiimmşahanemmmm harika görünüyor. Ellerine sağlık
Mavilim maviseliimmm hep bu şarkıyı söylüyorum seni görünce çok teşekkür ederim canım maviş allah razı olsunNefiiis gözüküyoooor
Ellerine , emeğine sağlık canım
Başarılar dilerimmmm
Canım yasoomm çok teşekkür ederim, allah razı olsun bak sana balonEllerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum
Canım ciceeemm valla çok güzel hemde ,bende çok sevdim çok teşekkür ederim gül goncam allah razı olsunÇok güzel ol muş çicemm ellerne sağlık olsun bu pilavı bende yaparım güzel oluyor lezzetli çünkü.
Yarışmada başarılar diliyorum sanada.
yaa tatlı şey utandim pamuk kalbinden öperim senin kadar yapmaya çalışıyorum bende,öğreniyorum sizlerden canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsunKiraz güzelim sen gene neler yaptın böyle , gözümüz, gönlümüz bayram etti, tarifin ve sunumun yıkılıyor ellerine ,emeğine sağlık, başarılar dilerim kuzucuğum
Wuuuww habibim sen beğendiysen bende çok sevindim tabiçok teşekkür ederim gözel bebekkkkÇok beğendim yavrum
benim için “umut” demektir, umudumuz hiç bitmesinCanım yasoomm çok teşekkür ederim, allah razı olsun bak sana balon
Amiiiinnnnn yasooommm umut bizim yeni yeşeren filizimiz hiç bitmesin, önümüze gelsinbenim için “umut” demektir, umudumuz hiç bitmesin
Ya benim 6 gr bebemin anası, bende senin yorumunu yirim kieverett çok guzelll çok teşekkür ederim pamuğummmSosyalimmmmm ellerine sağlıkkk efsane gözüküyorrr yapmayanlara yapmalarına tavsiye ediyorumm gerçekten efsane oluyorrr sunumunu yeriimmmm
Yaaa sen nasıl mütevazi, nasıl minnoş bir hatunsun, valla yicem seni Allah senden de razı olsun pozitif enerjim benimyaa tatlı şey utandim pamuk kalbinden öperim senin kadar yapmaya çalışıyorum bende,öğreniyorum sizlerden canım kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun
Tadı güzel oluyor bu pilavın,bunun birde dilimli patlıcanla olanı var ismini unuttum hatırlarsam yazarım sayfaya ..Canım ciceeemm valla çok güzel hemde ,bende çok sevdim çok teşekkür ederim gül goncam allah razı olsun
Ayy mutlaka onuda öğrenelim çiçeeem, eminim güzeldirTadı güzel oluyor bu pilavın,bunun birde dilimli patlıcanla olanı var ismini unuttum hatırlarsam yazarım sayfaya ..
Ellerine saülık olsun başarılar
Sevgimiz karşılıklı canım kuzucugumm,ben daha çok yirim seni çok balsınYaaa sen nasıl mütevazi, nasıl minnoş bir hatunsun, valla yicem seni Allah senden de razı olsun pozitif enerjim benim
İsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..Ayy mutlaka onuda öğrenelim çiçeeem, eminim güzeldir
Aaa anladım şimdi çiçeem, evet bunun bi adı vardı çok güzel gözüküyor vallaİsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..
Netten baktımda bulamadım ismini cismini bulursan banada söyle.Aaa anladım şimdi çiçeem, evet bunun bi adı vardı çok güzel gözüküyor valla
PAtlicanli pilav ablacım bu öyle geçiyor tariflerdeİsmini bulamadım bunun tencerenin kenarlarına dizerek yapılıyor ..
Oyy minikommm evet çok lezzetliymis, ilk defa yaptim mis gibi oldu allah razı olsun canım minikom çok teşekkür ederimÖzbek pilavı ben bunu çok seviyorum offf mis sarımsak kokulu
Ellerine emeğine sağlık harika olmuş başarılar dilerim
Kanaviçe ne bayıldım