Sakızla Diş Beyazlatma!!!

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
40
sekersiz sakızlar,diş fırcalamanın mumkun olmadıgı durumlarda iyi bır temızlık saglamaktadır ve dişleri belli olcude temizlemektedir.sizlerle paylasmak istedım.sevgiler...

diş dolgularınında bir numaralı düşmanıdır.yanlış anlama ama malesef yerinden çıkarıyor dolguları.

diş dolgularınında bir numaralı düşmanıdır.yanlış anlama ama malesef yerinden çıkarıyor dolguları.

yelizcim benim ağzımda sayamayacağın kadar dolgu var hatta bi tanesini daha yeni yaptırdım ama ben sakızı da çok severim sürekli çiğnerim benimkilere birşey olmuyor bence dolgunun malzemesine bağlıdır o

Bende bir şey eklemek istiyorum.Sakız açıktırdığı gibi tükürük salgısınıda çoğaltır buda dişlerimizin korunmasını sağlar.

ben çok severimm sakızı ayrıca kulaklar içinde faydası var ii duymayı sağlıyo:)))

bende bişey eklemek istiyorum ; sakız kulak kaslarınada iyi gelir ve kireçeleme olmasını önler yüzdeki şakak kaslarını şekillenmesini sağlar, mimik geliştirir

Ben inamıyorum beyazlattığına o zaman hiçkimse beyazlatmak için okadar paralar harcamasın

kızlar sakız faydalı mı bilmiyorum ama sakız çiğnemeyi çok seviyorum ay canım çekti şakkıdışakkıdı

yelizcim benim ağzımda sayamayacağın kadar dolgu var hatta bi tanesini daha yeni yaptırdım ama ben sakızı da çok severim sürekli çiğnerim benimkilere birşey olmuyor bence dolgunun malzemesine bağlıdır o

çok haklısın bende sakızı çok severim özellikle pc başında şakkıdı hatta şimdide çiğniom sırnaşık şey

X