Sakin Bir Tatil Yeri Tavsiyeleri

pammukprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
42
0
merhaba arkadaşlar...
gerçekten çok stresli ve kötü bir yıl geçirdim.yaz sezonu tam olarak açılmadan kafamı dinlemeye,hayatımı gözden geçirmeye ihtiyacım var.çok gezen biri olmadığım için netten arayıp bulup gitmeye cesaret edemiyorum.doğayla içiçe,çok fazla insanın olmadığı sakin bir tatil yeri arıyorum,eğer böyle bir yer biliyorsanız lütfen benimle paylaşın.
sevgiyle kalın

bende açıkcası arkadaşlar şöyle yabancı turislerin olmayacağı bi yer istiyorum bile var mı ?

bende açıkcası arkadaşlar şöyle yabancı turislerin olmayacağı bi yer istiyorum bile var mı ?

Yabanci turstlerin olmadigi nadir yerlerden birisi Gökova..
Sadece yerli turistler oluyor..
sessiz sakin güzel bir yer..
Ayrica fiyatlarida cok uygun..
Ben gitmistim sezon öncesiydi tam bu zamanlar iste.. 4 arkadas kalmistik bir apart pansiyonda geceligine 100 ytl vermistik hepimiz, yani kisi basina 25 ytl..

ben bu yıl ev tuttum.hem de öyle uzakta falan değil şile nin bir köyünde.sabah kuş sesleriyle uyanıyorum,bir penceremde deniz,bir penceremde orman.istanbulda olduğuna inanamıyor insan.sezon da açılmadığından kimsecikler yok.bir huzur bir sessizlik anlatamam.

bizde sakin ve dogayla içiçe tatili sevdigimiz için birkaç yıldır marmaristen tekne kiralayıp muhtesem koyları geziyoruz kiraladıgımız tekne oldukça kücük sadece ben esim oglum kaptanımız ve yardımcısı oluyor harika bir kaptanımız var cok efendi ve kafa dengi artık aileden biri gibi oldu 1 hafta teknede harika vakit geciriyoruz kesinlikle oneririm

canım benim hersene gittiğim ve gidince dönmek istemediğim doğayla içiçe, sakin denizi süper, havası özellikle astımlılara cok iyi geliyor net ten araştır istersen küçük bir yer ve otelleri aylık tutabileceğin evler cok uygun ŞARKÖY tekirdağa bağlı ist la 4 saat mesafe köyleri var aşagı kalamış veya mürefte hangisini istersen cok memnun kalırsın eğlence gece yerleride var ama evlere uzak ses vs duyulmuyor şiddetle tavsiye ederim :dance:

valla bunun için foçada bir tatil köyü var ablamalar her yıl 3-5 gün orda kalır dinelriniler.
denize sıfır isanlar sakin ağaçlar arasında süper bir yermiş.
adaını bilmiyorum ama ,şehre biraz uzak ve orada muhakak kendini dinelyen bir ünlüyü görüyoralr.canımız dinleniyor orda diyoralr.fiaytalrı da uçuk değilmiş öyle.
bir araştır ama adaını keşke bulsam daha yardımcı olurudm
iyi tatiller

marmaris çubucak çadır ve karavan kampı var. deniz ve doğa içiçe ... bir de ben de kesinlikle gökova derim.. şirin bir tatil kasabası.. balıkçı teknelerinin içinde lezzetli balık-ekmekler yiyebiliyosun.. yaşayanlar sakin insanlar; kavga hır gür, gürültülü müzik sesleri, ayyaşlar falan yok ortada.. kumu incecik , ayrıyetten denize atlayabileceğin kayalıklar var.. marmaris te 15-20 dak. uzaklıkta..

şile'nin o köyünün ismini de yazarsan çok güzel olacak :)

muğla dalyan yada sarıgerme görülmesi gereken ve tatil için düper yerler yapacak o kadar çok şey var kiii mesela her sabah 6 da caretta carettaların yumurta bırakmalarını izlemek mükemmel keyif verici... tabi denizi hayvanları ve doğayı seviyorsanız...

Geçenlerde bir arkadaşım arıyordu, Sarıgerme'nin arka tarafı Osmaniye köyüymüş sanırım. Ama pansiyon/apart bulamadık diyordu. Bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…