Sakin Bir Tatil Yeri Tavsiyeleri

Yaz bitiminde sonbahar dönemi armutlu tatil köyünde devremulkumuz var. Dusunurseniz kira için konuşabiliriz.

benim rizede harika bir köy evim var. deniz manzaralı. kocaman balkonunda mangal yapabileceğiniz alanı ve şöminesi de var.
karadeniz fıkralarından fırlayan köy halkıyla iç içe yaşamak, çay toplamak, bol bol muğlama yemek, inekleri sevmek isteyenleri beklerim.

günlük 100 TL ücreti var. aileleri kabul ediyoruz. veya kızlı arkadaş gruplarını.

Son düzenleme:
merhaba yıllar önce yazdığınız bu yorumu okudum ve sizden bu konuda biraz daha bilgi almak istedim :) hala buralardaysanız tabi.. tekne kiralıyoruz demişsiniz acaba bunun maliyeti ne kadar oluyor? gerçekten çok güzel fikir ama maliyetli olacağını düşündüm bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar mrb sessiz sakin rahatça denize girebileceğimiz turist gürültüsünden uzak doğayla içiçe yemekleri güzel bi yer var mıdr

Mutlaka fethiye ölü Deniz e gitmelisin zaten denize dogru son adimlarini atarken o buyulu atmosfer seni cekiyo denize girdigin anda asiri tuzlu ve soguk suyu bas dondurucu ustunden akan parasutculer suda oldugunu unutturuyo insana sehirle olan tum bagi kesen kocaman dagida cabasi bence tatil plani yapanlar bi goz atmali .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…