Sakin Bir Tatil Yeri Tavsiyeleri

Kocaeli'nin Kandıra ilçesi çok güzel sahil köyleri var kerpe,cebeci,kefken biz cebeciye gidiyoruz uzun bi sahili var tavsiye ederim.Yeşil ve mavi içiçe:)

ben de muğla dalyan diyorum. çok fazla yerli turist olmuyor. öyle gürültü patırtı da yoktu.. nehir kenerarında bir yer zaten, oldukca sakin.

denize gitmek için dolmuş teknelere binip yaklaşık 20 dakika labirent gibi sazlıkların arasından sessiz sedasız kayıp gidiyorsun... öyle bir yer.. istersen çamur banyolarına da gidebilirsin. dalaman nehrinden geçerken tarihi kral mezarlarını görüyorsun. o manzara kesinlikle görülmeye değer...

istersen o tek kişilik kanolarla nehir gezintisi yapabiliyorsun.

hiç bir şey yapmasan bile kendini iyi hissedebileceğin zenginlikte bir doğaya sahip. kısmet olursa bu sene yeniden gidicez bizde. binlik oteli tavsiye ederim, sadece orayı biliyorum çünkü. ama onun dışında da apart oteller, 3 yıldızlı, 5 yıldızlı oteller vardı..

ben bu yıl ev tuttum.hem de öyle uzakta falan değil şile nin bir köyünde.sabah kuş sesleriyle uyanıyorum,bir penceremde deniz,bir penceremde orman.istanbulda olduğuna inanamıyor insan.sezon da açılmadığından kimsecikler yok.bir huzur bir sessizlik anlatamam.

Arkadaşım bana da şu köyün adresini söyler misin? Ben de çok istiyorum böyle güzel sakin bir tatili...a.s.

Merhaba arkadaşlar ben şileliyim hatta Ağva
eğer gidecek iseniz bizim oralar bence Ağvaya gidin ve sakin hafta için insan kalabalığından uzak
diğer tatil yerlerine kıyasla biraz daha ucuz

Bence en sessiz yer fethiye ölü deniz canım kafa dilenicek biryer özellile bazı otellerin anlaşması olan tam koydaki plajı süperr

Ben ve sevgili eşim gezmeyi ve de kamp yapmayı çok seviyoruz. fırsat buldukça da İstanbula yakın yerlere gidiyoruz Eğer ki deniz kenarı değil de sadece orman sakinlik ve huzur arıyorsan önerim Yalova Termal ilçesi. Açık havuz olarak dışarıda sıcak termal havuzu mevcut ve ormanla çevrili bir cennet diyebilirim. netten yazarsan bolca resimleri ile mevcut gayette güzel pansiyonlar var mesela oraya gidersen rıza pansiyonda kalmanı tavsiye ederim, taş bir yapı ve çok ucuz kahvaltı dahil iki kişi 40 ytl ydi.

antalya çıralıyı ben de tavsiye ederim.Gerçekten gizli cennet.. 3 sene oldu portakal ve limon ağaçlanın kokusunu hala unutamıyorum. Plajı zaten mükemmel. sessiz sakin dinlenmek için ideal bir yer

marmaris de sedir adası yolu üzerinde çınar muğla evleri var doğa ile iç içe harika bi yer tavsiye ederim netten bulabilirsiniz

İzmir Dikili'ye bağlı Çandarlı beldesi yaz/kış önerebileceğim harkulade sakin bir tatil kasabası. insanları çok sıcak kanlıdır. hiç yabancılık çekmezsiniz. hele kış ayları bambaşkadır burada. ıssız, sessiz, sakin.. denizi de çok güzeldir hani. ortalama yarım saatlik uzaklıkta denizköy vardır ki akıllara zarar bir denize sahiptir, giren çıkmak istemez. yumuşacık kumu berrak suyu ile muhteşem bir tatil köyüdür. kesinlikle pişman olmazsınız.. a.s

agva greenlıne otel muhtesemdır kafa dınlemek ıster kar topu oynamaya karar verırsenız.
aksamları guzel yemekler cıkar
tam bır butık otel tadında ılgılenır sahıbı sızınle

somıne basında yudumlayacagınız aksam kahvenız ve dergınızle cook mutlu olabılırsınız
sayet bız olmustuk:)

arkadaşlar balayı için bir yer bakıyorum, fakat sakin , denize yakın birde mümkünse turistlerin çok fazla olmadığı bir yer istiyorum, antalya düşünüyoruz ama şöyle güzel tavsiye edilecek bir yer bulamadık, acele yardım edin, son 10 gün

arkadaşlar balayı için bir yer bakıyorum, fakat sakin , denize yakın birde mümkünse turistlerin çok fazla olmadığı bir yer istiyorum, antalya düşünüyoruz ama şöyle güzel tavsiye edilecek bir yer bulamadık, acele yardım edin, son 10 gün

Çok sakin bir yer arıyorsanız Çıralı'yı tavsiye ederim. Öyle ki, sahilde sizin kalacağınız otel/pansiyona ait 8-10 şezlongdan fazlası olmayabilir. Gece arabanız yoksa merkeze ulaşmakta zorlanabilirsiniz, yollar çok karanlık oluyor.

Olympos yürüme mesafesinde(kumsalın bir ucu oluyor) antik kenti gezip, oradan -Çıralı'dan daha sığ-sakin ve az balıklı- ancak kalabalık olan sahilden denize girebilirsiniz. Yerli yabancı turist ancak şezlong-şemsiye yok o tarafta.

Not: Çıralı'da deniz çabuk derinleşir, dalgalıdır, bir de minik balıklar ısırır hafiften, ama kanamaz yani makas alıyorlar sanırım, yine de Türkiye'de o kadar huzurlu bir sahil göreceğimi artık düşünmüyordum. Arkanızda yemyeşil dağlar, önünüzde açık deniz, kuş sesleri...

X