- 27 Nisan 2008
- 6.670
- 18
- 158
- Konu Sahibi beyaz toprak
-
süpper süpper süpper ya şu sakaryanın hanımlarına bayılıyorum hem kendileri hem kıyafetleri hemde gönülleri bideee mekanları çok güzel allah dostluğunuzu bozmasın hanımlar gümüş boncuk gözlerine hastayım bilesin daha önceki buluşmalardan tanıyorum seni aman maşallah tu tu tu nazar değmesin bide beyaz toprak o ne güzellik öyle gerçekten allahım nazarlardan saklasın bebek gibi yüzün var ama diğer hanımlar sizlerde güzelsinizde bu iki hatuna çok takıldım bende sakaryada olmak isterdim dostluğunuz daim olsun hanımlar
gözekcim sağol canım
kızlar stünüze alınmayın bana diyo gözekkkk:)
yok canım üstümüze alınmadıkda ama neden dedidik canocum ufak tefek biz neden görünmedik
gözekcim sağol canım
kızlar stünüze alınmayın bana diyo gözekkkk:)
sakaryanın hanımları maşallah yüzleriniz güneş gibi parlamış allah hiç soldurmasın dostluklarınız daim olsun istyede beklerız efendım:))))
inş canım valla benim niyetim var ama diğerlerini bilmem iftara gelecem sizlerecokacimcoookyerimseniben
Maşallah güzel Sakaryamın güzel hanımlarına.
Resimlerin hepsi birebirinden güzeldi evet gerçekten eğlenmiş görünüyorsunuz.
Kısmetsiz kedi ve roşumu ilk kez gördüm hepiniz harikasınız bayanlar. Beyazım gözlerinin içi
gülüyor, cano dahada zayıflamış galiba ben görmeyeli, yeşil gözlü ablam çok sempatik canayakın
bir hanım gibi gördüm sizi resimlerden bu öyle yansıyor., gümüş boncuk, nilyy ve myhope dilerim
birgün mutlaka tanışırız sizlerle malum ben hendekteyim öyle kolay gelemiyorum 2 çocukla.
Gerçi siz yeni planlar hazırlamışsınız bile iftar falan hadi bakalım hayırlısı....
arkadaşlar yaa hele şükür girebildim siteye.oh be dünya varmış yaff siz ne tatlısınız öyle.beyaz toprakcım sen ne de güzel tanıttın bizleri öyle.vala ne diyim ağzından bal akıyor maşşalah.iyiki varsnız kızlar.ordan aldığım keyfi ile kuzulukta süper vakit gecirdim.her şey tam anlamıyla süperdi.bunda sizleri görmüş olmaın çok fazla katkısı var.sağolun kızlar..sizi seviyorum.
başımızın üzerinde yerin var canım herzamn bekleriz aslında ramzan programı yapsak feshanede tum kk lılar olarak şa.s.ehır gözetmeksızın ne guzel olurdu :))
Çok güzel görünüyorsunuz arkadaşlar umuyorumki birdaki sefere bende aranızda olurum...Hepinizi kocaman öpüyorum Sakryanın güzel hanımları..:lepi:
Çook güzel çıkmışsınız a.s. cano beyaz toprak ayriyetten öpüyorum sizi :jeyyar: ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?