Sakarya yine, yeni, yeniden buluşsun mu?

BenCano

~HürGeneral~
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2006
2.221
13
158
Sakarya
kızlar şu beyazı topluca ziyaret etmek ve sevgili panterimizin doğum günüsünde bi yaş daha nasıl yaşlanacağını görmek adına kaydirigubbakcemile3dirim ki ben bi buluşalım ,hııııııııııııııı?

hangi beyazı
hangi gün

ayy sakarya diyince komşu il ya heyecan yaptım :kedi:

buluşsun buluşsun :lepi:

hadi sakaryalılar,buluşun bizde resimlerinizle avunalımopuyorumnanaktan

cano tesadüfen gördüm konuyu...de bakem ne zaman yaşlanıyor panterim..opuyorumnanaktanbilenler bilmeyenlere duyursun...kaydirigubbakcemile5

yaf insan topikte haber eder yaf..ben uyarım .hade bakalımmm.
kıs çenebaz sende gel bekleriz valla..

yuh diorum canom akannehir
madem sebep benım bulusmak ıcın benem nıye haberım ykkkkk:sinifsinif:

hangi beyazı
hangi gün

ayy sakarya diyince komşu il ya heyecan yaptım :kedi:

buluşsun buluşsun :lepi:

beyaztoprağımızın çalıştığı yerde olacak buluşma çenem,
bi değişiklik olmazsa kasımın 15 i gibi düşünülüyodu,
valla gelsen süper olur,biz istanbuldan daha yakınız bekleriz bak ona görekaydirigubbakcemile5

yuh diorum canom akannehir
madem sebep benım bulusmak ıcın benem nıye haberım ykkkkk:sinifsinif:

hem ben yaslanmıyorum lmaz:
olgunlasıyorum-tatlicadiarzu-

ağlama kuzuum,
bak yüzün kırışır sona,yerimseniben

kadın şarap gibidir bikerem,
ne yaşlanıp olgunlaşması,
hem ne diyolar bilin mi,kadınlarda 40 lı yaşlar daa bi güzelmiş,zemuszemus
anlıcaan daa yolun upuzuuunnkaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis
:lepi::sm_cool:sositosositohihoyyyt

simcik durumu ben acıklıyımzemuszemus
ayın 15 ı benım dogum gunumsositososito
amma welakın beyazımın ogun ızın gunulmaz:
bulusmayı ogun yapamayız beyazıma kıyamam :teselli:
yha ayın 14unde ctesı yapalım:uhm:
yada bı hafta sona :uhm:
yada sız ayarlıyın ıste gunu kıslarrrr:bbo:

sengözlerimebaksanabo kaddar kozmetik kullanıyos kırısırsam mahkemeye weririm wallakin onlarıyerimseniben
hee sarap gibim gecenlerde patron bana dedıkıne
kız sen ılk geldıgınde senı lıseden yenı mezun bırı sandımdı:roflol::1rolleyes::roflol:

kızlaaarrr buluşma hafta içi olursa benim içinçok iyi olur bende gelmek istiyorumbu defa hafta sonlarıda sürekli şehirdışındayız( ama siz ayarlayın kendinizi olmazsa bidahakine buluşuruz:)

sedada gelsin hanımlar bakın hafta içi müsait oluyomuş onunda bizimle tanışma vakti geldi artık pantercim sen tarihi koy herkez kendini ona göre ayarlasın yoksam böyle her kafadan bi ses çıkar ortalık karışırkafamçokkarıştı

kızlar 14 kasımda da olursa benim için zor olucak yanınızda olmam o gün 2 sınava girecem çünkü açıköğretim ben onuda unuttum yaa herşeyi unutuyorum bugünlerde pantercim çok çok özür dilerim canım 14 kasım sınavlardan dolayı 15 kasım malum nedenlerden dolayı müsait değilim ben:kedi:hafta içi yapalım en iyisi uyarmı sizleredebenneyaptımki

akannehirakannehir

:mymeka:klava::mymeka:cwp yeterlı mı beyaz?

yaf insan topikte haber eder yaf..ben uyarım .hade bakalımmm.
kıs çenebaz sende gel bekleriz valla..

ayy ayarlayın da bakim valla, çok mutlu olurum gelebilirsem :asigim:

eğer hafta içi olacaksa bile buluşma benim için salı ve perşembe uygun arkadaşlar...çünkü oluşum saat 3de geliyor okuldan malum evde olmam lazım..salı ve perşembede tuba evde o ilgilenebilir.. ben fikrimi yazdım canlar..siz ayarlayın bakalım..sonuç ne olacak...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…