Sakarya Özel Altınova Hastanesi Filiz Dursun a gidenler

Bende hic bir degisiklik yoktu canim. Agri sizi bulanti
Her zamanki halimdeydim. Doktor klomen vermisti bittikten 15 gun sonra test yap egrr gebelik yoksa adet sokturucu ic adetin 2. gunu gel demisti. Test yaptim 3kez ucundede belli belirsiz cift cizgi cikti. Hatta teste
pek inanmadim bile. Ama ilaca
baslayacagim icin garanti olsun diye
kanda baktirdim oylelikle ogrendim.
Hee anladım abla iyiimiss demek ki herkeste öyle ağrı falan olmuyor dediğin gibi

Hayırlısı canım benim nasip değilmiş bu sefer. ne zaman doktora gidiceksin ilaca devam mı başka bişeye mi geçeceksin belli mi ?
Aynen öyle abla hayırlısı...
ya benim ilk denemem de doktor hanim olmazsa 1 ay ara verelim demişti ve 1 ay ara verip ondan sonra gitmiştim... ama 2. Denemem de bilmiyorum unuttu mu söylemeyi yani 1 ay sonra mı gitsem ilkinde öyle yaptım ya şimdi de öyle mi yapsam ki çok kararsizim abla... Bilmiyorum ki bu sefer ne tedavi uygulayacak

Aynen öyle abla hayırlısı...
ya benim ilk denemem de doktor hanim olmazsa 1 ay ara verelim demişti ve 1 ay ara verip ondan sonra gitmiştim... ama 2. Denemem de bilmiyorum unuttu mu söylemeyi yani 1 ay sonra mı gitsem ilkinde öyle yaptım ya şimdi de öyle mi yapsam ki çok kararsizim abla... Bilmiyorum ki bu sefer ne tedavi uygulayacak
Telefonla gorusup durumu anlatirsin ona gore karar verir. Belki bu sefer beklemeyecektir soylemeyi unutmustur dalginlikla. İhmal etme canim belki adetliyken cagirmak ister tahlil icin falan ..

Telefonla gorusup durumu anlatirsin ona gore karar verir. Belki bu sefer beklemeyecektir soylemeyi unutmustur dalginlikla. İhmal etme canim belki adetliyken cagirmak ister tahlil icin falan ..
Dogru ben arayayim hastaneyi...
Evet aynen abla dediğin gibi olabilir teşekkür ederim

Az önce aradım abla hastaneyi de durumu anlattım ve yarın tekrar arayip Çarşamba günü ne sira alacağım yani çarşamba günü nasip se gidecegim... rahatladım çünki bi daha 1 ay daha bekleyecektim o zaman Ohh be

Az önce aradım abla hastaneyi de durumu anlattım ve yarın tekrar arayip Çarşamba günü ne sira alacağım yani çarşamba günü nasip se gidecegim... rahatladım çünki bi daha 1 ay daha bekleyecektim o zaman Ohh be
İyi yapmissin canim. Kafan rahatlamis oldu. Randevu icin niye yarin ariyacaksin onu anlamadim aramisken yazsalardi randevunu

İyi yapmissin canim. Kafan rahatlamis oldu. Randevu icin niye yarin ariyacaksin onu anlamadim aramisken yazsalardi randevunu
Valla oyle abla iyi ki de söyledin de aramisim...
kız ekran in yani bilgisayarin önünde değilmiş o yüzden yarın ara dedi bana çarşamba gününe alalım sıranı dedi

Valla oyle abla iyi ki de söyledin de aramisim...
kız ekran in ve bilgisayarin önünde değilmiş o yüzden yarın ara dedi bana çarşamba gününe alalım sıranı dedi
Anladim canim iyi yaptin aramakla tabi yoksa bir ayin bosa gecicekti. Filiz hoca sana forever living urunlerinden onerdimi

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-04-18-31-39.png
    Screenshot_2015-05-04-18-31-39.png
    248,8 KB · Görüntüleme: 81
X