- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
-
- Konu Sahibi BerzahLeyla
Ve Devrek ilçe merkezi.Zonguldaktan sadece kilimli şansınız mi var
Ah seçeneklerim olsa, yokZonguldakta sıkılırsın bir tane aktivite gezicek yer yok merkezde. İlçesi olan ereğli güzel bir tek sahili var baya uzun gidilecek. Devrek ve kilimlide de binadan başka bir şey yok devrek kilimli daha çok kasaba gibi gelişmişliği yok. Avm yok esnaf var anca dükkan falan. Kilimli denize yakın. Lüks evler yok etrafında sobalı kaloriferli müstakil ve binalar var. Zonguldak kilimlide dahil çok engebeli yokuşlu merdivenli yer. Küçük şehir ama yokuşlardan her yer uzakmış gibi oluyo. Dolmuş çok pahalı. Kilimlide kiralar daha uygundur devreği bilmiyorum. Ama pahalı bir şehir pazarı falan. Büyük şehir her zaman avantajdır devrek ve kilimliğe gelirsen napıcam ben burda hiçbir şey yok dersin. Evden okula okuldan eve olur. Zonguldak çok kasvetli şehir ve çok nemli bunaltıcı. Aradığın şeyleri bulamazsın avm var merkezde ama çok marka yok. Kilimlinin çarşısı çok küçük iki tur at hemen farkedilir insan.
Ankara'da büyüdüm. Şu an küçük bir doğu ilcesindeyim.Şimdi neredesiniz
Yani daha küçük bir yerde iseniz Zonguldak ilçeleri derim daha gelişkinse Kocaeli ilçeleri
Gebze ve Çayırova dışında seçeneğim yokKocaelinde universite okudum. Merkezi guzel, gelismis, rahat. Ama merkezde olmayacaksaniz, golcuk, degirmendere falan olabilir. Gebzede Mutlukent diye bir yer var, kuzenim orada yasiyor. Diger mahallelerine gore biraz daha elit diye hatirliyorum. Cayirova falan cok karisik. Yani ben tercih etmezdim. Eger Kocaeli Izmit olabilirse Yahya Kaptan taraflarindan enmv bakabilirsiniz. Yuvam akarca konutlari vardi, nezih ve temiz. Tabi simdiye kadar baya bir yeni yerlesim yapilmistir. Dunya bankasi evlerine de bakabilirsiniz, kucuk biraz ama sakin yerlerdir.
Ankara'da büyüdüm. Şu an küçük bir doğu ilcesindeyim.