Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Düzce

Kocaeli ve Sakarya'yi biliyorum.
Sakarya maalesef kapali bir insansan yasanacak bi'yer. Merkezi guzeldi gelismisti ama insanlari kirmizi ruj surdugunde yuzune kitlenebiliyo. Benim 2 yilda gozlemledigim buydu. Kocaeli derim ben.

Şimdi neredesiniz

Yani daha küçük bir yerde iseniz Zonguldak ilçeleri derim daha gelişkinse Kocaeli ilçeleri

Kocaelinde universite okudum. Merkezi guzel, gelismis, rahat. Ama merkezde olmayacaksaniz, golcuk, degirmendere falan olabilir. Gebzede Mutlukent diye bir yer var, kuzenim orada yasiyor. Diger mahallelerine gore biraz daha elit diye hatirliyorum. Cayirova falan cok karisik. Yani ben tercih etmezdim. Eger Kocaeli Izmit olabilirse Yahya Kaptan taraflarindan enmv bakabilirsiniz. Yuvam akarca konutlari vardi, nezih ve temiz. Tabi simdiye kadar baya bir yeni yerlesim yapilmistir. Dunya bankasi evlerine de bakabilirsiniz, kucuk biraz ama sakin yerlerdir.

Sakarya yobazlikta 1 numaradir. 2+1 normal bir mahalle kira 800. Karamanda 450 yazmis bi arkadasimiz ama merkeze cok uzak oldugu icin sanirim.cok kucuk bir yer cark caddesi diye bir yerden ibaret. Suriyeliler oldukca fazla. Kent park diye bir yer var suriye parki Türk cocuklari falan dovuyorlar bekciler öyle bakiyor. Bence kocaeli daha mantikli.

Ah seçeneklerim olsa, yok en oluru bu sorduğum ilçeler. Aklım karıştıkca karıştı.

Gebze ve Çayırova dışında seçeneğim yok

Canım memleketim Devrek zonguldak merkez ve Ereğli’den sonra yazılabilecek tek ilçe derim. Zonguldak genel olarak küçük bir şehir ama. Ayrıca arabanız da mutlaka olmalı eğer hafta sonları gezelim derseniz. Karabük Bartın gibi illere çok yakın ve gidilecek çok yer var. Kira olarak artık her yer hemen hemen aynı. Gebze ve Çayırova çok kalabalık ve havası pis. Ama Mutlukent( Gebze’ye bağlı) civarı daha nezih ve düzenli. Memur tayfa genelde burada oturur. Sakarya ve Düzce şahsen ben pek tercih etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…