- 29 Ocak 2018
- 58
- 52
- 34
-
- Konu Sahibi BerzahLeyla
Pardon canım. Üstteki illerden sormuşsun. Zonguldak Kilimli diyorum yakınlık açısından. Ferah bir yer Zonguldak daArkadaşlar il dışı tayin için bu illeri düşünüyorum. Kocaeli Gebze ve Çayırova, Sakarya Karasu, Zonguldak Kilimli ve Devrek hakkında bilgi verebilir misiniz? Gelişmişlik, ulaşım , kiralar ve sosyal imkanlar açısından. Bulduğum okullar ilçe merkezlerinde sayılır. Ankara'ya yakın olmak benim için önemli. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
Okul açılmadı Karabük'te maalesef.Karabük güzel. Hatta Safranbolu olursa daha güzel olur:))) diğer illeri bilmiyorum pek. Küçük şehirde trafik derdi olmaz. Ankara’ya da iki saat
Okul Gebze merkezde Sultan Orhan Mahallesi'nde. Hiçbir bilgim yok malesef bölgeyle ilgili. Amin inşallahKocaeli yani gölcük ,değirmendere şahane olur ,nüfus az kiralar gayet iyi ,trafik yok hayırlısı olsun sizin için
Hangi okul , ona göre bilgi vereyim , 12 yıldır burda oturuyorumOkul Gebze merkezde Sultan Orhan Mahallesi'nde. Hiçbir bilgim yok malesef bölgeyle ilgili. Amin inşallah
Okul olarak Devrek merkezdeki iyi diye duydum hocam. Hani Gebze daha gelişmiş bir yerse ortalama bir okul idare edilir diye düşündüm.İlk görev yerim çayırovada bir liseydi önermiyorum hocam Gebze'de yaşadım ama çok karışık bir yer. Eş durumundan Adapazarı'na tayinim çıktı 7 yıl çalıştım çok memnundum ben .Bence okul araştırın il veya ilçeden ziyade.Çünkü şu anda Antalya merkez ilçede çalışıyorum sadece google haritaya bakarak tercih yaptım evi tutttuğumuz yere yakın diye ama ayaklarım geri geri gidiyor o kadar sorunlu bir okul yani
Canım ben düzce diyorum tabi merkezse..kilimli zonguldak a çok yakın evini zonguldaktan tutarsın bence kilimli çok küçük çünkü devreki önermiyorum çok sıkıcı..Sakarya da güzel olabilir..Kocaelini bilmiyorum bi fikrim yok..Hayırlısı olsun senin içinArkadaşlar il dışı tayin için bu illeri düşünüyorum. Kocaeli Gebze ve Çayırova, Sakarya Karasu, Zonguldak Kilimli ve Devrek hakkında bilgi verebilir misiniz? Gelişmişlik, ulaşım , kiralar ve sosyal imkanlar açısından. Bulduğum okullar ilçe merkezlerinde sayılır. Ankara'ya yakın olmak benim için önemli. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
Karasu güzel yer ama kıyı kesimlerinde olursanız kışın çok ıssız oluyo. Kiralarını bilmiyorum. Çayırovada kiralar Gebzeye nazaran daha uygun. Ama şahsen Gebze'yi çok beğeniyorum. Daha merkezi. Diğerlerini bilmiyorum. Gebze çarşıya yakınsanız çoğu yere ulaşımınız kolay olurArkadaşlar il dışı tayin için bu illeri düşünüyorum. Kocaeli Gebze ve Çayırova, Sakarya Karasu, Zonguldak Kilimli ve Devrek hakkında bilgi verebilir misiniz? Gelişmişlik, ulaşım , kiralar ve sosyal imkanlar açısından. Bulduğum okullar ilçe merkezlerinde sayılır. Ankara'ya yakın olmak benim için önemli. İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederimCanım ben düzce diyorum tabi merkezse..kilimli zonguldak a çok yakın evini zonguldaktan tutarsın bence kilimli çok küçük çünkü devreki önermiyorum çok sıkıcı..Sakarya da güzel olabilir..Kocaelini bilmiyorum bi fikrim yok..Hayırlısı olsun senin için