hayatımın hatırlanmaya değer en güzel günlerinden biriydi hepinize çok teşekkürler sakaryamın yüzü gibi kalbi de sıcacık hatunlarıııııııı:1hug:
inşallah bir sonraki buluşmada bugün gelemeyen ama hep aklımızda olan ablalarımızda -çalıkuşuuuu senide kattım içineeekaydirigubbakcemile3-yanımızda olurra.s.
senin daimi suskunluğun acaba muhabbetlerimizden sıkılıyomu hissi veriyo bana açıkçası üzülüyorum içten içe ama sonradan burdan yaptığın bu yorumlarla içime inan su serpiliyo oda susmuş olsada muhabbetlerimize katılmamış olsada en az bizim kadar keyifli bi gün geçirrmiş diyorum seviniyorum inansüprizzzzz
sıkılmak mıııı sizin yanınızda mıııııııı:1shok:
ya bugün bayağı sesim çıkmıştı aslındaaaaa inanmazsan bendenize sorrrrrrr
vayyyy köftecismail önceki hafta oradaydım... kabak tatlısını öneririm : ) yalnız tadımlık veriyorlar... : (
ablam kız sizii unutmak ne mümkün..:1hug:valla hep seni andık.yeşilgözlü ablamız köfte olsun istiyodu diye kulaklarını çınlattık..bizleri unutmadığınıza sevimdim çok tatlısınız harika görünüyorsunuz gelmeyi çok isterdim
vayyyy köftecismail önceki hafta oradaydım... kabak tatlısını öneririm : ) yalnız tadımlık veriyorlar... : (
valla bendenizim haklı....her daim bekleriz buluşmalarımıza....Sakaryanın Islama köftesinin yanında kabağıda meşhurdur..Birgün katılın bizim buluşmamuza tadımlık değil doyumluk kabak ikram edelim..cokacimcoook
bendebizim bi laf var ya..kroyuz ama muhabbet dostluk bizdeyerimsenibenkurban olurum ben o tozlu yollar..kaydirigubbakcemile5Selamlar arkadaşlar dün çok eğlendim.Teşekkür ederim hepinize.Harika bir gündü..
Ama çok yorulmuşum.Gece yorgunluktan uyumaktada zorlandım.Birde üzerine üşümem cabası...
Ne edelim kroyuz mroyuz ama buluşmamız güzel oluyor Sakaryanın Tozlu sokaklarındadelikafadulden
canım çuk güzel çıkmışsınız iyide kaynatmışınız haa
dosluğunuz daim olsun kızlar
maşallah ALLAH baozmasın bu güzel dostluğunuzu
hepiniz süpersizniz arkadaşlar..
MAŞŞALLAH SİZEEEEE PEK Bİİİ SÜPER GÖRDÜM HEPİNİZİİ, ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN,
AMA BAKIYORUMDA SAKARYADA GEZMEYİ UNUTTUĞUNUZ BİYER KALMAMIŞ GİBİ SANKİMDE kaydirigubbakcemile5
HELAL OLSUN SİZLERE, DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN CANLARIM, YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜK EKSİK OLMASIN:1hug:a.s.
:enbuyukkk: ANKARADAN SAKARYAYA KUCAK DOLUSU SEVGİLER :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?