Sakarya///54

Kışın da ben olmayabilrim, üniversite sınavlarına hazırlanmam gerekicek.:KK59:

yaşın küçük galiba ben aslında ankarada oturuyorum yarın gelecem allah kısmet ederse adapazarına oralıyım bütün ailem orada oturuyor sık geliyorum bazen topikteki kızlarla buluşuyoruz sen nerede oturuyorsun cnm

merhaba arkadaşlar bakıyorum yokluğumuzda yeni bayanlar katılmış aramıza ve semircancığım evsahipliği yapmış sağolsun sizlerde hoşgelmişsiniz evet pek buralara uğramıyoruz artık ama biz buluşmamızı ramazanda yine yaptık :))))

hadi bakalım yeni gelenler belki birazda siz hareketlendirir sizin güzel sohbetleriniz bizleri buraya çeker nedersiniz:))

Merhaba kızlar bende gurbette olup sakaryasını özleyenlerdenimmmm, çok yeni daha 5 ay oldu ayrılalı ama hergün hergün ağlamaktayım..

kızlar günaydın ben kim olduğumu yazmaya utanıyorum bilende biliyo zaten ama hep kalbimdesiniz
geçen gün buluştunuz canım çekti ama nasip olmadı öptüm herkesi

canım bayramdan sonra perşembe cuma cumartesi düşünüyoruz kesinleşsin buraya yazarım hoşgeldin aramıza buluşmada senide görmek hepimizi mutlu eder.

ah ah nerde eski sohbetler..geçmişe bakınca ne güzelmiş neşeliymişiz diye iç geçirdim....:nazar:nazara geldik...

artık olmaz ablacım o günler geri gelmez artık yeni gelenlerden performans bekliyoruz ama onlarda bizim kadar sarılmıyorlar sayfamıza...

Keşke zamanında herkesten çok bu sayfaya sahip çıkanlar hala burada kalsalardı....
basit bir gerginlik yüzünden içindeki öfkeyi kusan herkes elini çekmiş..
dostluk bu olmamalı... kötüler ayıklanınca iyiler daha bir güzel yola devam eder değilmi..?

mrb arkadaşlar. Sakaryalı değilim ama babamın işi dolayısıyla orada doğdum ve büyüdüm. malesef bizde 99 depremınden sonra taşındık o zaman ortaokuldaydm henüz. ama yinede 2-3 yılda bir gidiyordum. şimdi evlendim bayada uzağa geldim. bizde erenler- yaptaşta oturuyorduk. ali dilmende okudum. babamın evi hala duruyor kiracısı var ama baya oldu gitmeyeli. duyduğum kadarıyla çok gelişmiş ve güzellemiş adapazarı. sevgiler...

ay kimse kalmamış gerçekten topic te,
bende çok uzun zamandır uğramıyordum açıkçası,
burada herkes muhabbeti kurmuştu bi dönemler,kendimi hep yabancı hissetmiştim açıkçası,
ama bakıyorum şimdi herkes yabancılaşmış,
ne diyeyim inşallah canlanır yine sakaryamız,sakaryalımız...

slm arkadaslar bende sakaryalıyım Adım hatıce memnun oldum cumleten

X