Sakarya///54

bende dedim bugün buluşsakmı hepeydir görüşemiyoruz sakarya hatunları nerelerdesiniz hadi toplaşın gayride hasret giderelim..

haziran 5 den sonra buluşalım beyaz.malum aybaşını bekliyoruz cicim..ona göre bir bulşma yapalım.günlerde uzadı oh rahat rahat...

bana uyar ablacım herkezi bi toparlasakta hasbihal etsek güzel şöyle kalabalık bol kahkahalı bi buluşma olsa:KK52:

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmisinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sicakligi yuvanıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

hepinizin kandili mübarek olsun hanımlar, yavaş yavaş toplanmaya başlamışız haa gayret buluşma deyince bakıyorum herkezin gözü parlamış hımmm güzel herkez özlemiş birbirini:))))

beyaz ayarla canım sen..hafta içi hafta sonu nasıl isterseniz..malum sigara içenleri düşünün mekan da..:KK60:

beyaz ayarla canım sen..hafta içi hafta sonu nasıl isterseniz..malum sigara içenleri düşünün mekan da..:KK60:

hımm tamam ablacım güzel bi mekan bulayım arıcam hepinizi tek tek sanırım öyle olması gerekiyo pek kimsenin uğradığı yok çünkü buraya facedende haber verebilirim duyan duymayana iletir=)))

facede ekli olanlara heber verdim ama burdanda yazayım perşembe günü rodide buluşalım olurmu hasret giderme vakti geldi sanırım baya uzun oldu görüşmeyeli hepinizi perşembe günü rodide bekliyorum..

günaydınlar sakaryam:KK3:
beyazcım sen ben mi gelcez kıs bi tek:78:,başka kimler gelio de hele:89:

:87:vE Bennnnnde geliyorummm

netim yok Beyazdan aldım haberi,yine beyazdan aldığım duyumlara göre Haydec ve niily de gelicekmiş...

hıım ,bu hafta hep dışarlardaım,kısmetse gelmek istiorum bende:89:pantiş gelmio mu peki:KK23:

bir terslik olmazsa oradayımmm(da nerde bu rodi yaaaa neyse sora sora bağdat bulunurmuş dimiiiiii:26:):KK16:

X