Sakarya///54

herkese selam,nasılsınız hemşehrilerim ?
beyaz toprak ne oldu size cidden,güzel bi grup oluşturmuştunuz,
neden koptunuz böyle,bi sorunmu yaşandı,yani topicte arayayım dedim ama yüzlerce sayfa var

yok herhangi bir sorun biz görüşmeye hala devam ediyoruz hatta buluşmalarda tertipliyoruz ama buraya pek yazılmıyor artık...

yok herhangi bir sorun biz görüşmeye hala devam ediyoruz hatta buluşmalarda tertipliyoruz ama buraya pek yazılmıyor artık...

ne güzel devam ettirmişsiniz arkadaşlığınızı,
demek ki site de srun yaşandı,ben bi şeyler kaçırmışım ama neyse,
buluşmanızda haberim olursa katılmak isterim bende

kızlar bu arada ben gidebileceğim bi kurs arıyorum,
ilk tercihim grafik tasarım kursu ama olmazsa başka bi branşda olabilir,
farklı ortamlara ihtiyacım var,aynı zamanda kendimi de geliştirmiş olacağım,
varmı konuyla ilgili fikri olan

merhaba ben de sakaryadan:))
trafik felç oldu canım memleketimde bu aralar çok şikayetçiyim.benim gibi düşünen varmı

sohbet etmek isteyen yokmu hatunlar :nazar::KK52:
......bütün kizlar toplansin, toplansin,toplansin......
tanisak,arkadaslik kurak nebileyim isde :KK34:

selam kızlar :)

kuaför aramasam bu topiği göreceğm yokmuş meğer bizim de topiğimiz varmış.. ben karasuluyum..ama istanbul da yaşıyorum.. düğünkarasu da olacak.. Düğün için kuaför arıyorum umarım iyi olur, önereceğiniz bir kuaför var mı ?

kuaföre adapazarında mı karasuda mı gideceksin
adapazarında ise kuaför muammer i öneririm

canom naber nerede bu hatunlar topik bitmiş yahu yeller esiyor yerinde tabi yüzyüze görüştüğünüz için ihtiyaç duymuyorsunuz artık buraya:KK14:

bende sakaryalıyım ama kımsecıkler yok bu topikte nedendır bılmemmmmmmm sakaryammmm

bende sakaryalıyım ama kımsecıkler yok bu topikte nedendır bılmemmmmmmm sakaryammmm

mrb canım hoş geldin bu ara biz başka yerlerde dolandıgımız için burayı boşladık...kızlar bundan sonra yavaş yavaş gelir ..kendinden bahsedermisin biraz:44:

X