• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

mrb canım hoş geldin bu ara biz başka yerlerde dolandıgımız için burayı boşladık...kızlar bundan sonra yavaş yavaş gelir ..kendinden bahsedermisin biraz:44:

ay evet ya uzun zaman önce yazdım 1 sayfa ilerlemış cnm ben erenlerde oturuyorum bız kızım var 5.5 yaşında 21 haftalıkta hamıleyım ev hanımıyım sendde bahsedermısın

canım o güneşlerde oturuyo bence 35 ama o 36 oldunu söylüyo kankam olur kendileri çiğ köfte dükkanı var maydonaoz oldum suyumu sıkmaz inşallah:P

bende baktım baktım topiği taradım göyaa dedim sakaryaya dair açılmış topic yok .nese açtım gitti rağbet yok meeğersemm zaten topic varmışşş:1::1:

yaz donemı nedenı ıletopık bayagı sakın sessız
ben bu topık sayesınde cok güzel arkadaslıklarhatta dostluklar kurdum ara ara bulusmalarımız oluyor topık hareketlensın yıne bulusuruzz kaynasırız dimi kızlar:ssz:

yaz donemı nedenı ıletopık bayagı sakın sessız
ben bu topık sayesınde cok güzel arkadaslıklarhatta dostluklar kurdum ara ara bulusmalarımız oluyor topık hareketlensın yıne bulusuruzz kaynasırız dimi kızlar:ssz:

ayyy evet ya bende cok ısterımmmmmmm

yazmaya korkuyorum hee neyse sulayımda kurumasın topicc:P ben yarın istanbula gidiyorum yakın zamanda döneceğim emme ozaman sizleri bi toparlayayımda kaynaşın olurmu:))

sakaryalı kk üyelerine selam olsun :27: çook memnun oldum arkadaslar nasılsınız aktif olun biraz bayanlar yaaa:52::52:

Back