Sakarya///54

mrb canım hoş geldin bu ara biz başka yerlerde dolandıgımız için burayı boşladık...kızlar bundan sonra yavaş yavaş gelir ..kendinden bahsedermisin biraz:44:

ay evet ya uzun zaman önce yazdım 1 sayfa ilerlemış cnm ben erenlerde oturuyorum bız kızım var 5.5 yaşında 21 haftalıkta hamıleyım ev hanımıyım sendde bahsedermısın

canım o güneşlerde oturuyo bence 35 ama o 36 oldunu söylüyo kankam olur kendileri çiğ köfte dükkanı var maydonaoz oldum suyumu sıkmaz inşallah:p

bende baktım baktım topiği taradım göyaa dedim sakaryaya dair açılmış topic yok .nese açtım gitti rağbet yok meeğersemm zaten topic varmışşş:KK1::KK1:

bende ama ben topiği kesvedene kadar topik kurumuş ya isterdım uzun uzun sohpet edelım

yaz donemı nedenı ıletopık bayagı sakın sessız
ben bu topık sayesınde cok güzel arkadaslıklarhatta dostluklar kurdum ara ara bulusmalarımız oluyor topık hareketlensın yıne bulusuruzz kaynasırız dimi kızlar:KK14:

yaz donemı nedenı ıletopık bayagı sakın sessız
ben bu topık sayesınde cok güzel arkadaslıklarhatta dostluklar kurdum ara ara bulusmalarımız oluyor topık hareketlensın yıne bulusuruzz kaynasırız dimi kızlar:KK14:

ayyy evet ya bende cok ısterımmmmmmm

yazmaya korkuyorum hee neyse sulayımda kurumasın topicc:p ben yarın istanbula gidiyorum yakın zamanda döneceğim emme ozaman sizleri bi toparlayayımda kaynaşın olurmu:))

sakaryalı kk üyelerine selam olsun :KK53: çook memnun oldum arkadaslar nasılsınız aktif olun biraz bayanlar yaaa:KK52::KK52:

X