Sakarya///54

myhopecim geleceğine çok sevindim rodi çark caddesinde güzelim daha önce bi kaç kez orda toplanmıştık biz ,roşum bugün panterle görüştük rahatsızmış biraz gelemeyebilirm dedi inşallah gelir...

evet hanımlar duyanlar duymayanlara iletsin lütfen perşembe günü rodide 2de buluşuyoruzz

ayy ne kadar güzel ADapazarlılar buluşuyor..
benden selam söyleyin memleketime.. 1 ayı geçti gidemeyeli, çok özledim vallahi.. ben ankaraya gelin geldim, ailem orda.. çark caddesindeki migrosun orda oturuyoruz.. ayy bak kokusu burnumda tüttü..

canlar bir terslik olmazsa ordayım..sonrada temmuzun 17 sinde artık benim buraya gelirsiniz oğluşumun sünneti var.güzel bir çerkez düğününe beklerim hepiciğinizi...

sigara içenleri düşünerek rodinin bahçesini düşünmüştüm ama malesef havanın azizline uğradık dışarda oturamıyacağız çok üzgünümm(dünkü hava nasılsı bugün kü nasıl yaa offf..

tünaydın sakaryam,aman allahım ne yağmur yağıo mübarek,
sabah platese çıktım, şimdi girdim eve,acaip ıslandım,
böle devam ederse ben çıkamayabilirim,tekrar ıslanmayı göze alamıciim sanırsam

öyle canımda haydeç ablamın özel isteğiydi neyse artık dediğin gibi keşke içmeseler...

SLM ARKADASLAR BEN SAKARYA KARAMAN KONUTLARINDAYIM IHTIYACTAN DOLAYI EVIMDE COCUK BAKMAK ISTIYORUM BENIMDE OGLUM VAR 3 YASINDA BAKCAM OLCAGIM COCUK KENDI COCUGUMDA AYIRT ETMEM ISTEYEN BANA MSN gozdecimen@hotmail.com ulasabılırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…