Sakarya///54

iyi geceler hatunlar ben geldim uzun zamandır siteye giremedim kafayı yedim özledim buraları yaa buluşmayıda yapamdık havalrda süper gidiyo aslında bu aralar yapsak güzel olurdu...
roşumgeçmiş olsun cancazım dikkat et kendine aman keçi gribibırakmak bilmiyo inatçı insanın yakasını:)

Herkese iyi geceler hatunlar...
Bu aralar pek bir boş kaldı topiğimiz
Kimseler uğrazmaz oldu
Umarım herkes iyidir
Ben de sürekli tekrarlayan grip olayı....
Offffffffffffff
Öpüldünüz canlar:2:

günaydın dostlar..eskisi gibi topiğimiz hareketli değil ama.nu nedenle bende pek yazmak istemiyorum..neyse belki yazdıklarımı bi okuyan olur..ben yarın denizli yolcusuyum ve 1 hafta yokum...burdaki arkadaşlarım hakkınızı helal edin..gidipte dönememek var..

neyse dostlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın...

ooohooohhhh ben giremiyordum ekran arızalıydı kimbilir neler olmuştur diyordum ama kimsecikler uğramıyormuş huuu komşular nerelerdesiniz be yaaa :44:

slm sakarya 54 topiği ahalisi nasılsınız acep? yaşıyosunuz dimi ?elhamdülüllah ben nefes alıp veriyorum bende bi sorun oluyo giremiyorum bazen kk yaa sizler ne almedesiniz nerelere kayboldunuz özlemedinizmi birbirinizi ben sizleri ve sohbetlerimizi özledim hepinizi öpüyorum hadi toplanma vakti gelmedimi artık hadii hadiii

niye yoksunuz roşum ne oldu haydeç ablacım nereye gitmiştir merak ettim sizleri

şekercim bende bilmiorum ki,gelip bakınıorum,kimseler yok die görünmeden kaçıom,
haydeç ablamda denizliye gidip gelmiştide onçin öle dedimdi,
hadin ii akşamlar sakaryaaa:84::84::84:

ay kızlar bayılacam nerdesiniz..sakarya topiği haydi hareketlensin biraz..

ne bu kızım yaaa hem karşımda realde hem burda sanalda hep sen hep sen düş yakamdan düşP
hadi bitir şu oynuda gel tavla oynayalım:))))

az kaldı sabret+ özel hayat denen birşey var dimi güzelim
geldimmm bu arada:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…